FurFur

Valeria

Elita
Poruka
20.300
Sasvim sam neopaženo ušao u život moje "mame"...Atrope Belladone.
Našli su me njeni prijatelji.. gladnog i izubijanog....punog glista...
Oni su već imali svog ljubimca, koji se nikako nije slagao sa mnom i znali su da ne mogu da me zadrže...
Obratili su se mojoj "mami" tj. Atropi, da je pitaju za savet gde da me udome?
Atropa se raspitivala, ali niko nije bio spreman da me uzme.. ili nisu imali mogućnosti...

I na kraju me je ona uzela :) ..
Nije mogla da mi odoli.

:heart:

Dala mi je ime FurFur... a odazivam se i na Furko.
Ovakav sam bio kad su me našli (dobro, ovde su me već okupali i malo sredili):

Uhvatio ga je šantroprc :lol: .
U sred noći se probudi i krene da luduje.. i onda se ludački zaleće na mene :eek: .. sve se bojim oči da mi ne istera :roll: .. i to zna satima da potraje :eek: ..
..a onda preko dana drema :roll: :lol: .. i mazi se :zaljubljena: ...

veselko moj :heart:

Nikad necu razumeti vlasnike koji svoje rasne muzjake pustaju da se pare sa zenkama ulicarkama, jeste da takvi malci imaju vece sanse da se udome ali bre, to je potpuno nesavesno, praviti nove lutalice. Ali Furko je malo srce lepo, nije on kriv sto su mu tatini vlasnici kreteni. :heart:

Nikad necu razumeti vlasnike koji svoje rasne muzjake pustaju da se pare sa zenkama ulicarkama, jeste da takvi malci imaju vece sanse da se udome ali bre, to je potpuno nesavesno, praviti nove lutalice. Ali Furko je malo srce lepo, nije on kriv sto su mu tatini vlasnici kreteni. :heart:

Jeste, nesavesno je...
Ovog puta su meni odrešene ruke što se tiče odluke o sterilizaciji/kastraciji, i čim Furko sazri, kastriraću ga, baš zato da ne bi bilo novih generacija nezbrinutih potomaka..
Inače, bio je u jako lošem stanju kad je nađen, jedan zubić mu je puknut, i ostali su većinom pobraonili - jedva čekam da dobije stalne zubiće, da zameni ove mlečne.
Imao je i posekotinu na stomaku, no to je fino zaraslo.. i bio je totalno opstruiran glistama, povraćao ih je :sad2: (žive gliste :eek: ).. dva puta smo se čistili, i tek treba da se vakcinišemo :).

Razumem te potpuno, i mi cemo ovde imati incestno leglo ako pod hitno nesto ne preduzmem. Niti sam namolila ovog mog... muskarca :thumbdown: da kastriramo Mirka, niti mu je sestra sterilisana a blizu je teranja. Ali kum nas, vrstan hirurg, se slozio da mu mi asistiramo, da samo obezbedimo materijal, da bi lakse i brze preboleli. A i Mirkova sestra je lepa plava maca, nije tigrasta, ima malo beline, ma istu boju ima kao Tom, osim beline na vrhu repa, svi se odusevljavaju plavim macama! :zaljubljena:

Super, nadam se da ćete rešiti taj problem što pre.. mnogo je nezgodno kad stvari izmaknu kontroli :( , meni je žao što sam ranije uopšte i prihvatala ljubimce kad nisam mogla da odlučujem o najosnovnijim stvarima kad su oni u pitanju. Sada je srećom drugačije :).

Back