Funkcioner Treće Srbije polupao inventar u restoranu i pretio kalašnjikovim!

Denacifikator88

Aktivan član
Poruka
1.590
Još jedan nasilnički potez iz redova Treće Srbije. Savetnik direktora novosadskog Javnog komunalnog preduzeća “Lisje”, Dragiša Vasiljević, osumnjičen je da je polupao inventar u restoranu za daću tog gradskog pogrebnog preduzeća, vređao zaposlene i pretio da će ih “pobiti kalašnjikovim”.
treca-srbija-naslinici.jpg

Dodali su da je iste noći, nakon incidenta, restoran okrečen, da bi spremno dočekao naredni radni dan i mogao da posluži kao prostorija za daće.

Vasiljević nije bio dostupan za razgovor sa novinarima, kao ni direktor “Lisja” Stojan Ivanišević.

Miroslav Parović, predsednik “Treće Srbije” čiji kadrovi upravljaju “Lisjem”, rekao je da mu to liči na “orkestriranu kampanju” i “hajku” protiv tog funkcionera.

Pre nešto više od mesec dana, Dragiša Vasiljević je optužen da je pijan automobilom jurio Bulevarom oslobodjenja u Novom Sadu, prošao kroz tri crvena svetla, a potom se svadjao i vredjao saobraćajce od kojih je bežao i koji su jedva uspeli da ga zaustave.

Protiv njega je podneta krivična prijava zbog sumnje da je ometao ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti.

Podnet je i zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog nasilničke vožnje i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

Mediji su tada preneli da je Vasiljević, pre političkog angažmana, i sam bio policajac, ali da je otpušten iz službe.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/45...r-u-restoranu-na-groblju-pretio-kalasnjikovim

Трећа Србија су ЛДП-овци, било прелетачи, било по менталном склопу.

:hahaha:Bas mrzis LDP.

Tрећа Србија је политичка партија у Србији. Настала је 2012. године издвајањем из Двери, а датум оснивачке/изборне скупштине био је 13. октобар 2013. у Београду.[3] Председник странке је Александар Протић, који је био члан и продуцент музичке групе Београдски синдикат. Заменик председника је Мирослав Паровић (бивши шеф одборничке групе Двери у Новом Саду), а један од потпредседника је директор новосадског Културног центра, Андреј Фајгељ[1][4]. Избори 2014. су први парламентарни избори на којима ова странка учествује самостално[5]. Назив изборне листе је ТРЕЋА СРБИЈА — ЗА СВЕ ВРЕДНЕ ЉУДЕ.

Политичка организација Трећа Србија излази самостално на изборе за Град Београд под редним бројем 10, а на републичком нивоу самостално под редним бројем 12. Трећа Србија је самостално изашла на локалне изборе у Земуну 2. јуна 2013. године где је освојила око 2% гласова.
http://sr.wikipedia.org/sr/Трећа_Србија

:hahaha:Bas mrzis LDP.

Tрећа Србија је политичка партија у Србији. Настала је 2012. године издвајањем из Двери, а датум оснивачке/изборне скупштине био је 13. октобар 2013. у Београду.[3] Председник странке је Александар Протић, који је био члан и продуцент музичке групе Београдски синдикат. Заменик председника је Мирослав Паровић (бивши шеф одборничке групе Двери у Новом Саду), а један од потпредседника је директор новосадског Културног центра, Андреј Фајгељ[1][4]. Избори 2014. су први парламентарни избори на којима ова странка учествује самостално[5]. Назив изборне листе је ТРЕЋА СРБИЈА — ЗА СВЕ ВРЕДНЕ ЉУДЕ.

Политичка организација Трећа Србија излази самостално на изборе за Град Београд под редним бројем 10, а на републичком нивоу самостално под редним бројем 12. Трећа Србија је самостално изашла на локалне изборе у Земуну 2. јуна 2013. године где је освојила око 2% гласова.
http://sr.wikipedia.org/sr/Трећа_Србија
Добар део ЛДП-оваца се после чедерског дебакла на изборима 2014. разишао по другим странкама, тако и по Трећој Србији.
Бтв ти си нафуран ко мало дете, под калашњиков човек је мислио на бреговићев хит.

- - - - - - - - - -

Svejedno ko su po mentalnom slkopu. Prvenstveno, po mentalnom sklopu su Srbi, a kod nas lična odgovornost i dalje ne funkcioniše u svesti. Plus, još jedan dokaz da je priča koju partije prodaju prazna i šuplja. Da Treća Srbija zaista veruje u ono za šta se zalaže, taj lik bi posle prvo s***a leteo glavačke napolje.
Уопштавање, безвезно наравно.

Vrlo interesantno razmisljanje . Cim je neko pijandura , odmah je po mentalnom sklopu LDP~ovac ?
Ih , kad takvi nagrnu u Gucu ...
Не, ЛДП-овци су више на гласу као заговорници наркотика, али ни алкохол им није стран.
И сексуалне девијације наравно, зар Чеда није учествовао на Геј Прајду и још вређао пролазнике?

Pretio kalasnjikovim i pretio da ce ih pobiti kalasnjikovim nije isto.

U čemu je razlika ?
Jel' ono prvo spominjanje kalašnjikova u ulozi štafete mladosti ?
Predat, uručen, razdužen, rasklopljen.....šta ?

Valjda se pretnjom iskazuje i namera !?
Na šta te asocira buket žutih ruža, ha ?
Mene na Ninu, a Nina na žestok seks !
A, tebe ?
Verovatno na Sevastopolj ili Bejrut !?

U čemu je razlika ?
Jel' ono prvo spominjanje kalašnjikova u ulozi štafete mladosti ?
Predat, uručen, razdužen, rasklopljen.....šta ?

Valjda se pretnjom iskazuje i namera !?
Na šta te asocira buket žutih ruža, ha ?
Mene na Ninu, a Nina na žestok seks !
A, tebe ?
Verovatno na Sevastopolj ili Bejrut !?

Pretio kalasnjikovim - upereno oruzje u ljude od strane nekog pomahnitalog lika i samo se ceka da opali.

Pretio da ce ih pobiti kalasnjikovim - deranje, najcesce kao izraz nemoci, a kalasnjikova ni nema u tom trenutku.

Poslednja izmena:
Pretio kalasnjikovim - upereno oruzje u ljude od strane nekog pomahnitalog lika i samo se ceka da opali.

Pretio da ce ih pobiti kalasnjikovim - deranje, najcesce kao izraz nemoci, a kalasnjikova ni nema u tom trenutku.

Kako znaš da ga nema ?
Može li se pretiti kalašnjikovom, na isti način, i kad je on u rukama ?
Vitlaš i pretiš...."Sve ću vas pobiti, mater vam je.bem....!"

Трећа Србија су Дверјани.

Саша Радуловић, кога подржаваш, је псеудоДверјанин, преузео је неке тачке њиховог програма, пар ставова и причу о партијско-паразитском систему. И пар неких мера које се базирају на томе представио је као програм. Али, те мере немају основу и залеђину, као што имају код Двери, већ "висе у ваздуху" лишени повезаности са спољном политиком, политиком државног уређења, просветном и културном политиком, итд, тако да се јавља сумња да је он агент ММФа и и страног интереса, не много различит од Вучића кога жестоко критикује. Радуловић мора да покаже своје тело и да се определи да ли ће да шурује са Светском банком, Строс-Каном и ММФом или ће да прихвати у потпуности политику Двери и, као грађанин и слободан човек, подржи њихову политику и ставове до краја.

Kako znaš da ga nema ?
Može li se pretiti kalašnjikovom, na isti način, i kad je on u rukama ?
Vitlaš i pretiš...."Sve ću vas pobiti, mater vam je.bem....!"

Pa iz teksta sam zakljucio da ga nije imao.

Moze i tada se lepo napise sta je i kako je, a ne ovakvo lupanje u prazno samo zarad vece posecenosti.

Poslednja izmena:
Паровића знам, а са Протићем сам разговарао једно пола сата и закључио сам да је и Протић ок човек. Паровић је ок човек и знам га од раније, али ми обојица делују политички наивно. Протић мало више, док Паровић је играч, али не и неко ко оставља сигуран утисак српског родољуба, који би осим своје љубави према земљи могао понудити и нешто више. Знам још једног момка из председништва те партије и сви ми они делују као искрени родољуби и људи жељни промена, али некако ми делују баш као погодно окружење да им се у партију увале такви чланови, попут овог, који је направио изгред.

Значи више нису двери.
Мада могуће да су и ишутирани, багра је то љибераљистичка.

Па нису могли идеолошки да се промене након одласка из Двери, бар не у некој великој мери. То је могуће само Господару Вучићу и онима који размишљају његовом главом.

Па нису могли идеолошки да се промене након одласка из Двери, бар не у некој великој мери. То је могуће само Господару Вучићу и онима који размишљају његовом главом.
Кад је могао ППВ са К-О-К-В на ,,Немачка је наш пријатељ", не видим проблема да и други клекну, поготово јер се ти други нису нашли у тамо где су били..

Back