Full

natakni ti maramu na glavu i prekrsti se

smilie_girl_025.gif

Da li spadate u onu vrstu zena koje uvek moraju da budu doterane? Nebitno je da li idu u prodavnicu ili su kod kuce, uvek su nasminkane, izdepilirane, lepo obucene? Da li na fax, posao idete na visokim stiklama?

Sta mislite koliko je to bitno i sta to govori o vama? Da li vise cenite zenu koja je uvek kompletno sredjena ili mislite da je opsednuta izgledom i time prekriva nedostatak samopouzdanja, obrazovanja i sl?
daaaw,a gace napred zuto pozadi braon,by banshi:heart:

Bitno mi je da sam uredna i cista, a oblacim se zavisno od raspolozenja. Rutina je ucinila svoje, pa se samo kad nesto slavim sredjujem u fulu. Volim da mi je udobno i da mogu lezerno da se krecem, zato retko nosim stikle, neudobne su mi. Moj trenutni posao je zahtevan, ali tolerantan po pitanju dres koda, tako da mogu da dolazim i u smart casualu. Mrzi me ujutru da se sminkam, ali kad postoji poseban razlog nasminkam se. U kuci i do prodavnice sam opustena, a moj muz voli kad sam u opustenoj varijanti i trenerci. Nije ljubitelj da me vidi u stiklama, vise voli moje neko prirodnije izdanje. Prilicno sam opustena, ali ne zapustena.

Back