Full

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Da li spadate u onu vrstu zena koje uvek moraju da budu doterane? Nebitno je da li idu u prodavnicu ili su kod kuce, uvek su nasminkane, izdepilirane, lepo obucene? Da li na fax, posao idete na visokim stiklama?

Sta mislite koliko je to bitno i sta to govori o vama? Da li vise cenite zenu koja je uvek kompletno sredjena ili mislite da je opsednuta izgledom i time prekriva nedostatak samopouzdanja, obrazovanja i sl?

uglavnom sam doterana,ali to ne znaci da nosim stikletine,samo da sam obucena pristojno,da mirisem,da mi je kosa cista,da imam minimum sminke kad izlazim
zasto je stikla=doterana? :eek:
eto nisam isla daleko sa skolom pa moram :malav:

Da li spadate u onu vrstu zena koje uvek moraju da budu doterane? Nebitno je da li idu u prodavnicu ili su kod kuce, uvek su nasminkane, izdepilirane, lepo obucene? Da li na fax, posao idete na visokim stiklama?

Sta mislite koliko je to bitno i sta to govori o vama? Da li vise cenite zenu koja je uvek kompletno sredjena ili mislite da je opsednuta izgledom i time prekriva nedostatak samopouzdanja, obrazovanja i sl?

sta volim? kad sa 5% ulaganja izgledam jako dobro, kad na radno mesto ili fakultet dodjem pre svega uredna, kada koracam prepuna zivotne energije jedva cekajuci da zasednem za svoj sto; kada sam u stanju da se iskreno iz sve duse osmehnem svakom zivom stvoru koga sretnem na poslu, na fakultetu.
volim da odeca samo malo doda tome necemu sto vec nosim.
zena izgleda lepo kada lepo ume da nosi sebe; pre ce je pravilan stav i pravilan hod naciniti elegantnom nego visoke stikle;
na poslu mi je bitno da izgledom ostavim dodatan utisak nekog na koga se sigurno mozes osloniti, znaci, udobna obuca ali lepa:)
udobna, sto kvalitetnija i sto lepsa odeca, diskretna sminka i emocionalno-mentalna podloga koja moze da izrodi osmeh:)

Moram da budem izdepilirana, telo namazano mlekom, kosa cista i zdrava, nokti dugi i obrve uredne. To je nesto sto mi se podrazumeva. Isla negde ili se bolesna razvalacila po stanu tri dana.
Ne idem kod frizera, sama sam svoj majstor za sisanje i prelive. I volim da sam cupava, nikakvo feniranje ne ide uz mene. Nikada se ne sminkam, ni za najsvecanije prilike, mrzi me to, nije mi zanimljivo.
Stikle obozavam i skoro sam uvek u njima. Patike su mi za vezbanje i duzu setnju i jedne ravne cizme za poledicu i sneg.
Nekada mi prija da se sredim, nekada idem apa-drapa. Svejedno mi je u kom ce me izdanju drugi videti, bitno mi je da mi je u tom trenutku udobno tako kakva sam.

Bitno je za prvi utisak da je osoba sa merom, bar meni. Svako preterivanje me odbija. Vise volim da vidim svedene kombinacije i autentican stil. Mada, tek nakon razgovora sa nekim dam sebi za pravo da izvucem zakljucak.

Moram uvek da budem uredna, full doterana ne.
Idem na posao i u stiklama i u ravnim cipelama, zavisno od raspolozenja.

I nemam predrasude prema kompletno sredjenim zenama, niti bi ih trpala u neke kalupe.
Svako ima svoje razloge, dokle god je njima dobro, sve je super :D

Imam predrasude prema masnim, prljavim, smrdljivim i generalno neurednim ljudima, muskarci ili zene, svejedno.

Uvek bih pre izabrala za druženje osobu koja nije uvek doterana,koja ume da bude opuštena i svoja,koja se ne trudi toliko da ostavi utisak.

p.s.Urednost se podrazumeva,opuštenost nije zapuštenost.

sine mileru meni moze da se desi da bez brusa odem do prodavnice(sto i nije toliko strasno jer me nema za pokaz :lol:)
od sminke maskara i korektor za podocnjake,i sjaj...sta ce mi vise...
smikam se vise kad izadjem u klub ili ako mi dune nekad kad izadjem u kafic i slicno...
po meni zene koje imaju cisto lice ne trebaju da nose puder,al ako ih to cini srcnim neka im...meni je ok i lepo kad je zena sredjena ali ako preteruje mislim da je to odraz straha sta ce neko o njoj misliti,a to sta drugi misle uzrok ima u osecaju nevoljenosti te osobe,ili nedostatak samopuzdanja itd..al to je moja neka def za one ekstremne primere...
recimo kad stavi puder za crnkinju a vrat joj beo ili tri kg pudera bilo koje boje koji moze samo lopatom da se skida:lol:
ja sam se uvek divila zenama koje mogu perfektno da se nasminkaju,tj najlepse mi je kad stavi puder al da se ni ne vidi da ga je stavila a savrseno pokriva nepravilnosti,i deluje prirodno..
meni je to slican sistem sa zenama koje bas moraju da stavljaju silikone,ribo ako si navalila uradi tako da deluje domacinski tj prirodno a ne ko balon(npr pinkove starlete,onda ceca...)
:D
znaci da odgovorim na tvoja pitanja:

sminka kao i odeca je bitna i govori o tome kako vidimo sebe(i donekle kako zelimo da nas svet vidi),svako preterivanje u nekom pravcu podrazumeva manjak u drugom,tipa nesigurnost,ili cist neukus itd(al glup ti je ovaj primer za obrazovanje imas ti super obrazovane sa tri tone praska za pecivo,koje ne mogu da potonu zbog balona):lol:
ps:kakve veze imaju visoke stikle..da si rekao bicarske patofne razumela bi al imamo i umerene i lepe cizmice..ne diraj mi cizmice na stikle:batina::D

Poslednja izmena:
sine mileru meni moze da se desi da bez brusa odem do prodavnice(sto i nije toliko strasno jer me nema za pokaz :lol:)
od sminke maskara i korektor za podocnjake,i sjaj...sta ce mi vise...
smikam se vise kad izadjem u klub ili ako mi dune nekad kad izadjem u kafic i slicno...
po meni zene koje imaju cisto lice ne trebaju da nose puder,al ako ih to cini srcnim neka im...meni je ok i lepo kad je zena sredjena ali ako preteruje mislim da je to odraz straha sta ce neko o njoj misliti,a to sta drugi misle uzrok ima u osecaju nevoljenosti te osobe,ili nedostatak samopuzdanja itd..al to je moja neka def za one ekstremne primere...
recimo kad stavi puder za crnkinju a vrat joj beo ili tri kg pudera bilo koje boje koji moze samo lopatom da se skida:lol:
ja sam se uvek divila zenama koje mogu perfektno da se nasminkaju,tj najlepse mi je kad stavi puder al da se ni ne vidi da ga je stavila a savrseno pokriva nepravilnosti,i deluje prirodno..
meni je to slican sistem sa zenama koje bas moraju da stavljaju silikone,ribo ako si navalila uradi tako da deluje domacinski tj prirodno a ne ko balon(npr pinkove starlete,onda ceca...)
:D
znaci da odgovorim na tvoja pitanja:

sminka kao i odeca je bitna i govori o tome kako vidimo sebe(i donekle kako zelimo da nas svet vidi),svako preterivanje u nekom pravcu podrazumeva manjak u drugom,tipa nesigurnost,ili cist neukus itd(al glup ti je ovaj primer za obrazovanje imas ti super obrazovane sa tri tone praska za pecivo,koje ne mogu da potonu zbog balona):lol:
ps:kakve veze imaju visoke stikle..da si rekao bicarske patofne razumela bi al imamo i umerene i lepe cizmice..ne diraj mi cizmice na stikle:batina::D

moze i te tvoje umerene

ja sam batalila,ovaj njihov je mnogo tvrd i dosta mu je vremena potrebno
sad samo kupujem kod portugalca ili turcina vec ukiseljen,nije los uopste
a za salatu od slatkog smo poceli da uzimamo onaj spitz kupus,onako siljat,on se lakse sece,ove okrugle glavice sine ko drvo

ja sam batalila,ovaj njihov je mnogo tvrd i dosta mu je vremena potrebno
sad samo kupujem kod portugalca ili turcina vec ukiseljen,nije los uopste
a za salatu od slatkog smo poceli da uzimamo onaj spitz kupus,onako siljat,on se lakse sece,ove okrugle glavice sine ko drvo

Nesto si ti zakenjala (ili je do bureta, ili ga nisi drzala na mestu gde treba, ili odnos voda-so...).
Inace nije nikakva nauka kada covek sve uradi kako treba.

PusKu konZa. :super:

Да ли ти по кући носиш кравату?

Да ли ти по кући носиш кравату?
Ima zena koje su, i kada su kod kuce, uvek full nasminkane, frizura sredjena, fino obucene. Domacice, ali dok se ne nasminkaju i ne srede ne izlaze ujutru iz spavace sobe, ni po cenu da kuca gori, sto jeste analogno toj kravati. :lol:

@tema,
volim meru i oblacenje shodno prilici. A volim i udobnost, pa tako nema sanse da trpim hladnocu, neudobnost jer je u toj prilici prikladnija neka lepa haljina.

Back