sine mileru meni moze da se desi da bez brusa odem do prodavnice(sto i nije toliko strasno jer me nema za pokaz

)
od sminke maskara i korektor za podocnjake,i sjaj...sta ce mi vise...
smikam se vise kad izadjem u klub ili ako mi dune nekad kad izadjem u kafic i slicno...
po meni zene koje imaju cisto lice ne trebaju da nose puder,al ako ih to cini srcnim neka im...meni je ok i lepo kad je zena sredjena ali ako preteruje mislim da je to odraz straha sta ce neko o njoj misliti,a to sta drugi misle uzrok ima u osecaju nevoljenosti te osobe,ili nedostatak samopuzdanja itd..al to je moja neka def za one ekstremne primere...
recimo kad stavi puder za crnkinju a vrat joj beo ili tri kg pudera bilo koje boje koji moze samo lopatom da se skida

ja sam se uvek divila zenama koje mogu perfektno da se nasminkaju,tj najlepse mi je kad stavi puder al da se ni ne vidi da ga je stavila a savrseno pokriva nepravilnosti,i deluje prirodno..
meni je to slican sistem sa zenama koje bas moraju da stavljaju silikone,ribo ako si navalila uradi tako da deluje domacinski tj prirodno a ne ko balon(npr pinkove starlete,onda ceca...)

znaci da odgovorim na tvoja pitanja:
sminka kao i odeca je bitna i govori o tome kako vidimo sebe(i donekle kako zelimo da nas svet vidi),svako preterivanje u nekom pravcu podrazumeva manjak u drugom,tipa nesigurnost,ili cist neukus itd(al glup ti je ovaj primer za obrazovanje imas ti super obrazovane sa tri tone praska za pecivo,koje ne mogu da potonu zbog balona)

ps:kakve veze imaju visoke stikle..da si rekao bicarske patofne razumela bi al imamo i umerene i lepe cizmice..ne diraj mi cizmice na stikle