Fuksa-Macan

• Začetnik teme Začetnik teme jawa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cabriloa:
sta da kazem osim da je to tako uvek bilo i uvek ce biti...
ovde se kao nesto muskarci izmotavaju jer se neki nadaju da ce navatati prvu ribu preko foruma, e pa to tako ne ide, dok ne izadjes iz kuce ne progovoris 2-3 recenice sa devojkom, nista od pice za veceru...
zato, prestanite da se izmotavate i recite otvoreno sta mislite...
Gorvorim iz muskog ugla:
kad neko od mog drustva "navata" neku "ribu" za jedno vece, on posle toga sutra vece casti, svaka cast ispao je faca...
a da se moja drugarica kresne snekim da jednu noc, e pa dozivela bi goleme kritike sa moje strane, zato sto znam kako mi muskarci posmatramo stvari...
Jedno je sex za jednu noc a drugo je veza muskarca i devojke...
nikad ne bi mogao dugo da ostanem sa nekom ispod cijih se gacica uvucem za jednu noc, pa ni za malo duze... treba devojka malo da drzi do sebe...koliko god to ona zelela bar mal oda glumi...
a one kombinacije za jednu noc zive bile jer su najsladje, i to obicno urade devojke koje kod kuce ostave dugogodisnjeg decka a dodju na splav da navataju nesto na brzaka radi promene, mozda jer on nije dovoljno dobar, mozda je postalo monotono, mozda jednostavno hoce sebi da dokazu da i dalje mogu da smuvaju muskarca...
ali nazalost ona (iako takva verovatno i ne zeli) nece doziveti dugu vezu sa tim momkom jer on nju gleda kao RIBU a ne kao DEVOJKU, a razlika izmedju ribe i devojke je drasticna...ako hocete pojasnicu vam drugom prilikom...
Mozda sam nabacao bez ikakvog reda ali ako bude nerazumljivo objasnicu drugom prilikom...
Dobro ima toga, ali ima i onih muskaraca koji su dosli ovde samo da se zezaju, koje ne interesuje neko muvanje odje.
Drugo ima i onih koji ne gledaju tako devojke i koji ne cascevaju.

Back