Fudbalska reprezentacija Srbije u Ligi nacija

gost 336946

Elita
Poruka
23.437
Фудбалска репрезентација Србије играће у групи Д лиге Б наредне Лиге нација са селекцијама Словеније, Норвешке и Шведске, одлучено је жребом у Ниону. "Орлови" које води селектор Драган Стојковић Пикси ће у години у којој буду учествовали на Светском првенству у Катару покушати и да се домогну елите у Лиги нација.

https://www.rts.rs/page/sport/ci/st...lovi-liga-nacija-b-zreb-grupe-protivnici.html

Фудбалска репрезентација Србије играће у групи Д лиге Б наредне Лиге нација са селекцијама Словеније, Норвешке и Шведске, одлучено је жребом у Ниону. "Орлови" које води селектор Драган Стојковић Пикси ће у години у којој буду учествовали на Светском првенству у Катару покушати и да се домогну елите у Лиги нација.

https://www.rts.rs/page/sport/ci/st...lovi-liga-nacija-b-zreb-grupe-protivnici.html
Teška grupa mada ako Stojković ostane na poziciji imamo šanse.

Pa realno reklo bi se grupa po meri , gde smo mi mozda cak i neki blagi favorit , ono po meni ni jedna ekipa nije bolja od nas ali opet sa druge strane ni jedna sad nije ni nesto mnogo slabija (pogotovo ne Svedska koja je pre par godina jednu Italiju ostavila bez plasmana na SP i to prvi put posle 60-ak godina) , realno ni protiv koga necemo biti u potcinjenom polozaju (sto je dobro) ali isto tako nece biti ni jedna lake utakmice, pa cak i ovde utakmice protiv recimo Norveske i Slovenije isto nece biti nimalo lake i verujem bice dosta tvrde.

Inace ko se seca onog epskog okrsaja sa Slovencima i Norvezanima u grupi na EP 2000 u Belgiji i Holandiji , ono kad su Slovenci vodili 3:0 mi igrali sa igracem manje jer se Miha iznervirao i popio crveni a na kraju bilo 3:3 i jos smo imali u finisu neku 100% sansu za 4:3 , ili nakon toga okrssaji sa Slovencima u kvalifikacijama za SP 2002 u Japanu i Juznoj Koreji i Bata Djorine bebe.;)

Grupa je nista lakša od prosle grupe u LN sa Turcima, Madjarima I jos nekim.

Mi smo favoriti. Realno jaki favoriti. Posle pobede nad Portugalom gde smo uzeli kljucna 4 boda mislim da bi sve sem prvog mesta u ligi nacija bilo neuspeh.

Norveska I Svedska su mogle bolje da odigraju kvalifikacije za SP. Odlucujuci mec gube od Gruzije I Letonije. Slovence cemo da pojedemo. Kakva napetost oni su prosipali bodove u kvalifikacijama od kog su stigli. Mi protiv Norveske mozemo da pobedimo obe tekme. Protiv Svedjana pobeda u Bg i remi na severu bi bilo super.

Back