Fudbaleri i Olimpijada ?

LepoJebiTifin

Primećen član
Poruka
649
Uskoro krece i olimpijada ( najveca svetska manifistacija sporta ) pa me zanima ima li tamo nasih fudbalera ?

Bilo je u nasoj zemlji reci kako su kosarkasi usrali motku ( nisu se plasirali , te ovaj nije hteo da igra - a mogo je , te ovo , te ono trt-mrt )

pa evo lepe prilike da se bar malo Srpski sport opere i postigne neki rezultat u planetarno najpopularnijem

takmicenju . Kakve su nam sanse za najvisa odlicja ako smo se uopste i plasirali i uzgred kada su bile i kako su

protekle kvalifikacije ( za fudbalere ) ? Ko sve igra , jesu li se svi pozvani ( profesionalci ) odazvali ili i tu ima po neki konjusar ,

svinjar , kravar , travar......... koji nemoze ( citaj ne zeli da se bori za Srpske svetinje - dres - grb, - himnu...... )

3748073-TOKYO-FOOTBALL.jpg

Kao nacija nas nema. Mozda ima neki nas decko u Nemačkoj, Australiji ili Novom Zelandu.
Zasto je Olimpijada u drugom planu bar sto se fudbala tice ?

Svi ostali sportovi ( kosrka , vaterpolo , odbojka . . . ) su medijski veoma propraceni a fudbal

je nekako u zapecku . Eto recimo , ja cu se iz momenta setiti bar 3 zadnja

finala svetskog prvenstva u fudbalu , ko je bio u finalu i ko je bio prvak a recimo ne mogu

da se setim ko je osvojio zadnju olimpijadu a jos manje ko je sa njima bio u finalu ?

Zasto je Olimpijada u drugom planu bar sto se fudbala tice ?

Svi ostali sportovi ( kosrka , vaterpolo , odbojka . . . ) su medijski veoma propraceni a fudbal

je nekako u zapecku . Eto recimo , ja cu se iz momenta setiti bar 3 zadnja

finala svetskog prvenstva u fudbalu , ko je bio u finalu i ko je bio prvak a recimo ne mogu

da se setim ko je osvojio zadnju olimpijadu a jos manje ko je sa njima bio u finalu ?
Ko bi rekao nekad da ce Francuska da izgubi od Japana 0 4? Niko.

Back