FTN - smer ind. inzenjerstvo i menadzment

markons82

Elita
Poruka
21.279
Ok, posto su odavno zagasili forum FTN ( nije mi jasna razlog zasto ) onda rekoh hajde ovde da pokusam da se resim skripti, knjiga, zadataka, seminarskih i ostalih cuda koja mi samo zauzimaju mesto u fiokama.

Dakle, ako neko zeli knigu ( skiptu ) iz Projektovanja informaciono-komunikacionih sistema ( PIKS ) mislim da bese Lukov, pa Integralni sistem obezbedjenja Kvaliteta - ISOK kod Kamberovica, pa Komunikologija, APP, Investicije kod Marica i tako to neka mi posalje PM. Ko prvi posalje dobija ta cuda a takodje mogu da posaljem i sve sto imam u elektronskoj formi...

Ja sam kolega isto završio Industrisko inženjerstvo i menadžment na Ftn-u. Isto sam po potrebi pisao na tom forumu, i žao mi je što ga više nema. Mogao bih nekome da dam neku knjigu-da je iskopira, a od skripti stvarno neznam šta imam-morao bih da pogledam na kompijuterima. Sećam se da sam neke skripte i sam pravio za sebe-meni su pomogle, a ako nekome nešto treba nek mi pošalje poruku, pa će mo se lako dogovoriti, ako imam to što treba

Back