FTN -smer elektronika

crashbandicoot

Početnik
Poruka
1
Zdravo.Planiram da upišem elektro smer konkretno elektroniku.Pošto se inače elektronikom bavim pre svega iz hobija planiram da mi to bude i zanimanje.E sad dvoumim se izmedju ETF-a u BG i FTN-a u NS.Konkretno me zanima smer mikroracunarska elektronika na FTN-u u Novom Sadu.Da li se moze tu nesto konkretno nauciti i koliko je elektronika zastupljena.Za ETF sam opet cuo razne price da je dooosta tezak i da su jako visoki kriterijumi.Pa ako ima ko sa ovog smera da napiše neki svoj utisak ili da sugestiju.Pozdrav

Ne idem na ovaj fakultet, ali sam iz Novog Sada i ako za nesto cujem lepe vesti od je to FTN definitvno. Najbolji fakultet u Vojvodini jer posle njega mozes lako do posla, cak i fakultet ima dosta svojih firmi gde zaposljava studente ( moj drug je imao prosek ocenu oko 7 pa su i njega vec na kraju cetvrte zaposlili u firmu, inace on je studirao racunarstvo) takodje radi sa dosta drugih firmi, raspored predavnja je savrseno organizovan tako da je odmor izmedju predavanja 15 minuta kako bi ti posle ostalo sto vise slobodnog vremena. O citaonici na fakultetu da ne pricamo. Bila sam u njoj dok su jos studenti drugih fakulteta mogli da je koriste. Uradjena po pravim evropskim standardima. Ima dosta testova i kolokvijuma tako da je gradivo dosta podeljeno radi lakseg polaganja ispita i upoznala sam (kad smo obilazili fakultet) dosta profesora i mogu ti reci da su to normalni ljudi skroz, zele da pomognu, istinski. Sve sto smo ih pitali trudili su da nam i u najmanje detalje objasne. Fakultet je jakoo dobro opremljen. Nadam se da sam ti nekako pomogla. Ne znam za lose strane, ali ako ih ima, sitne su za sve dobro sto nudi. I takodje sve moguce ti je dostupno na sajtu od mogucstva zaposljavanja, do raspreda predavanja, ispita(u tacan datum za svaki predmet, smer, godinu) do mogustva razmene itd. :-) :-)

Back