frrrr

u uvodnom tekstu se postavlja pitanje odvajanja sexa od ljubavi... ili sublimacija do savrshenstva.
izbor, feler ili realno stanje..ne mogu da se vracam na prvu stranu , zaista...

hormoni rade svoje nevezano za zadovoljenje izvesnih potreba...nekad je stres okidach da odrade svoj deo i nikakav sex ne moze da ih smiri, to je zabluda, uglavnom mushkog pola, mada ne volim ovako da generalizujem, ali zaista je tako..

- - - - - - - - - -

ma pusti tinejdzere, seti se djure jakshica i ostalih :ehhhh:

juju shta ti napokone napisa :lol:
necu svaku rech da vadim iz konteksta, ali ljubav ne mora biti monogamija, velika greshka, nije sad da ja tu zastupam neke orgije, jednostavno, u nekim kulturama tako to ide... kazu da im lepo..
ko hoce moze da veruje..
ja sam sigurna da ljubav nije definitivna i monogamna , zato shto vremenom menja oblike, ali ne negiram da je najbolji sex kad i ljubav napravi tu neku zbrku...
makar na tren
i to je realnost

A uvek su to tamo neke kulture. Da predpostavim, ti si monogamna i bas trazis vezu na duze staze, zar ne?

u uvodnom tekstu se postavlja pitanje odvajanja sexa od ljubavi... ili sublimacija do savrshenstva.
izbor, feler ili realno stanje..ne mogu da se vracam na prvu stranu , zaista...

hormoni rade svoje nevezano za zadovoljenje izvesnih potreba...nekad je stres okidach da odrade svoj deo i nikakav sex ne moze da ih smiri, to je zabluda, uglavnom mushkog pola, mada ne volim ovako da generalizujem, ali zaista je tako..

- - - - - - - - - -

ma pusti tinejdzere, seti se djure jakshica i ostalih :ehhhh:

imaš opciju: postaviš 'miša na karticu "prva" i otvoriš početnu stranu u posebnom tabu :)

hoćeš reći da je seks samo muškarcima glavna razbibriga ?
ako odvojimo seks(svršavanje) od ljubavi šta ostaje??...samo zadovoljenje nagona ili... ?

ako nema ljubavi, čemu seks kao nešto uzvišenije od samo čina masturbacije ?

Đura Jakšić, Jesenjin, Prever...daleko su bili od tinejdžera :)

imaš opciju: postaviš 'miša na karticu "prva" i otvoriš početnu stranu u posebnom tabu :)

hoćeš reći da je seks samo muškarcima glavna razbibriga ?
ako odvojimo seks(svršavanje) od ljubavi šta ostaje??...samo zadovoljenje nagona ili... ?

ako nema ljubavi, čemu seks kao nešto uzvišenije od samo čina masturbacije ?

Đura Jakšić, Jesenjin, Prever...daleko su bili od tinejdžera :)

ma pusti me tih opcija , tnx :D
pamtim shta sam htela da kazem i to mi je dovoljno.
necu to da kazem, niti sam rekla, evo sad mi ti to bacaksh kao mogucnost.. :lol:
ne zelim da razmishljam u tim dimenzijama... zato shto ne mogu da se metnem u mushke gace i razmishljam kao mushkarac.
pokushavam da razumem
obe strane

au ovo ti je bash onako :mhm: za tango je potrebno dvoje , shta da ti kazem
masturbacija je rasipanje energije, nishta vishe..

jesu, zato ne znam zashto bi ljubav otishla na tinejdzere?

necu to da kazem, niti sam rekla, evo sad mi ti to bacaksh kao mogucnost.. :lol:
ne zelim da razmishljam u tim dimenzijama... zato shto ne mogu da se metnem u mushke gace i razmishljam kao mushkarac.
pokushavam da razumem
obe strane

nema ni potrebe da se staviš u muške gaće, posmatraj samo tvoje hormone šta ti oni govore
na stranu to što žene trebaju biti žene(diskretne) pa to sakriti u sebi, potisnuti na neki način u smislu izražavanja
svojih potreba...j
ja ću ti reći : sviđaš mi se, ajde da zadovoljimo potrebe, nismo u ljubavi, ovo je samo zbog seksa...a tvoj je odgovor ? :D

ljubav nije samo privilegija odraslih, tinejdžeri je konzumiraju češće a odrasli zrelije :)

nema ni potrebe da se staviš u muške gaće, posmatraj samo tvoje hormone šta ti oni govore
na stranu to što žene trebaju biti žene(diskretne) pa to sakriti u sebi, potisnuti na neki način u smislu izražavanja
svojih potreba...j
ja ću ti reći : sviđaš mi se, ajde da zadovoljimo potrebe, nismo u ljubavi, ovo je samo zbog seksa...a tvoj je odgovor ? :D

ljubav nije samo privilegija odraslih, tinejdžeri je konzumiraju češće a odrasli zrelije :)

pitanje zenskih hormona msm da sam objasnila tamo gore... nemaju uvek veze s mushkim gacama :lol:

ostalo..
preostalo :lol:

znači da zaključimo ovaj razgovor...

anakonda ne mora biti u gaćama da bi se dobro svršilo :bye:

naprotiv
aj pa zdravo :cao:

- - - - - - - - - -

Nije nego ti nemas pojma o cemu ja pricam a posmatras to iz perspektive "o cemu ti pricas". Tako da nema svrhe....

napokone odavno smarash, al ozb.... par verbalnih duela sa tobom i shvatila sam da nema smisla ili si dobro negde bocnut po glavi..
sorry
laku noc

- - - - - - - - - -

Volim njene Wet Panties :rumenko:

a ti aj tamo na neki hot chat manijache :zag:

pokushavam da razumem
obe strane

Anakondice, Zene su sa Venere, a Muskarci sa Marsa,Vama treba Psihicki, a Muskima treba Vizueelisticki, i Nikada, Nikada neces razumeti muskarcine, jer oni iamju svoj svet, :hvala:

Back