frrrr

gost 223714

Buduća legenda
Poruka
27.559
e ovako...ne volim te nazive temilica, ne volim ni da ih otvaram , al eto chinim dobro delo :lol:

odlichan sex ili ljubav ?
nemojte samo da mi spajate te pojmove jer cu odmah da obrazlozim - naravno da je sex najbolji ako uz to ide i ljubav, but, postoje jedinke kojima je strast i dobar sex sasvim dovoljno da recikliraju ljubav kao treceg igracha u pomenutoj prichi...
shta je u pitanju?
neki feler ?
zez proshlosti?
ili jednostavno stil zivota?

šta je loše u seksu iz strasti bez ljubavi ?

- - - - - - - - - -

što mora da bude feler ili neka trauma...? što svi misle da je feler ili neka trauma ?

stil života, bez ljubavi nema seksa pa da vidimo ko će duže da se inati :zloca:

Seks je Strast i Pravljenje dece,a Ljubav je nesto sto Traje i Traje i Traje do Smrtnoga casa.

Strast je Iscilela i seksa nema vise, deca odrastaju,a partneri "traze " svoje ljubavi, tamo Negde daleko, a dal ce ih naci, Pitanje je biti il ne Biti.

Seks je Strast i Pravljenje dece,a Ljubav je nesto sto Traje i Traje i Traje do Smrtnoga casa.

Strast je Iscilela i seksa nema vise, deca odrastaju,a partneri "traze " svoje ljubavi, tamo Negde daleko, a dal ce ih naci, Pitanje je biti il ne Biti.

deca nastala iz strasti i samo seksa , izrazicu se grubo, su omashka...
deca nastala iz ljubavi su ono pravo..mada ne znam shto ubacismo decu u prichu , svakako su veliki dobitak...
pitanje je jasno..
idi gore pa odgovori .

deca nastala iz strasti i samo seksa , izrazicu se grubo, su omashka...
deca nastala iz ljubavi su ono pravo..mada ne znam shto ubacismo decu u prichu , svakako su veliki dobitak...
pitanje je jasno..
idi gore pa odgovori .
pa deca su plod ljubavi, trebalo bi biti tako :neutral:
Povuci se manastir i nece te nijedna vise Apsolutno iskoriscavati, ;)
sa velikim se ne ide u manastir :deda:

o chemu ti to ooo veliko oche :worth:
i ne bacakaj mi decu u temu , ljuticu se a to snosi poseledice po nevaljale jedinke

- - - - - - - - - -

nek zatvaraju...ja otvorim opet ako baš oću da traje

ti si sluchaj, a o tome cu drugi put :lol:
ljubi te chika harms

Back