Front-end (osnova programiranja)

CSS - Cascading Stylesheet: Je jezik formatiranja pomocu kog se definise izgled elemenata web-stranice. Znaci sve sto je iskucano u HTML, pomocu CSS-a mi mozemo to ukrasiti, dati mu lepsu velicinu ili ga smanjiti kako nama odgovara, dati mu boju i jos dosta funkcija ovo su samo neki od primera koje sam naveo, videcete kada budete usli u taj svet programiranja.

CSS nije programski niti skriptni jezik. :zima2:
On je markup jezik. Kao i HTML.

otprilike sam se upoznao sa osnovama jqurija,sass-a, bootstrapsa, js, css i html. Jos php i sql. Sql sam imao na faksu, radili smo kao neko projektovanje baze podataka,ali to sam jedva polozio. Pa cu onda da radim neki projekat. Za sada sam ucio oko mesec dana, oko sat dva dnevno. Smara me. Vise mi se svidja dizajn hardvera.

otprilike sam se upoznao sa osnovama jqurija,sass-a, bootstrapsa, js, css i html. Jos php i sql. Sql sam imao na faksu, radili smo kao neko projektovanje baze podataka,ali to sam jedva polozio. Pa cu onda da radim neki projekat. Za sada sam ucio oko mesec dana, oko sat dva dnevno. Smara me. Vise mi se svidja dizajn hardvera.
jel se ti ovo zajebavas, pa rece negde da nisi isao na fax? :lol:

Back