from mystery box horor teorija - the beothuk, explorers, witch, board & card games theory - season 2: final

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Spoiler Alert za one koji nisu gledali seriju.
Hteo sam da podelim sa vama meni lično najbolju, najsveobuhvatniju i najzanimljiviju teoriju o mystery box hororu serije FROM.
Dakle ljudi ostaju zarobljeni u misterioznom gradu i noću dolaze čudovišta/vampiri i napadaju ih i oni se kriju i imaju neke talismane koji štite njihove kuće od vampira ili čudovišta itd.
Pojavljuju se kasnije i neka nova čudovišta, duhovi itd...
IMDB https://www.imdb.com/title/tt9813792/

Teorija je veoma dugačka, ali je zanimljiva pa ako neko bude hteo nešto da diskutuje sa mnom tu sam.
Link teorije.

The Beothuk, Explorers, Witch, Board & Card Games Theory - Season 2: Final

Poslednja izmena:
Dakle celokupna ideja ove mystery box horor serije je traženje skrivenih tragova u samoj seriji u stilu Šerloka Holmsa i na osnovu toga praviti konstrukciju cele priče o pogađati šta će se zapravo desiti u budućnosti i šta je poenta svega pošto u samoj seriji je malo toga jasno, ali ipak ponešto biva otkriveno na kraju svake sezone.

Ko voli ovakve mystery box serije gde se stalno nešto pogađa i istražuje ova serija će mu se sigurno svideti.

Pogledala sam obe sezone, sviđa mi se :ok:

Nisam se mnogo udubljivala u simboliku pojedinih emenata koji se pojavljuju u filmu...Moram pročitati šta je taj lik sa tvog linka napisao...

Čekam treću sezonu :klap:
Teorija je nadograđivana par puta. Imala bi dosta više slika, ali Reddit ima restrikcije od oko 20 slika. U prošlim verzijama ove teorije su postavljani dokazi da ljudi zapravo preuzimaju ulogu tarot karti.
Evo par dokaza.
1689586720131.png

1689586780091.png

1689586746776.png

Back