frizurica II klase

Kad se depiliram imam malu modlicu.....

QUOTE=light child;10669760]svaka cast da je neko pored ovih se.ratora uspeo da da dobar odgovor na temu :D
:klap:

mislim kontam da nije...al zamisli kad bi stvarno bilo hihih munja tamo :hahaha:

Zao mi je sto ti moram reci ,ali u kom ti svijetu zivis?Pa to je trend star valjda 4-5 godina,kad kupis braun iili philips aparat za depilaciju,dolaze razne modlice koje se stave preko zbuna i samo brijes,veoma jednostavno,nije to sad spejs satl,ali cudi me da savremena zena nije cula za to,pa se cudi tome i kaze zamisli da postoji,to ti je kao u svijetu koji je poharala tehnoloska revolucija pitati,a kad bi postojala elektricna energija,hihih,hahahah.... :dash::dash::dash:[/QUOTE]

:hahaha:
e zivo me zanima kako izleda kad tu modlicu stavis u okolinu analnog otvora :rotf:

Zao mi je sto ti moram reci ,ali u kom ti svijetu zivis?Pa to je trend star valjda 4-5 godina,kad kupis braun iili philips aparat za depilaciju,dolaze razne modlice koje se stave preko zbuna i samo brijes,veoma jednostavno,nije to sad spejs satl,ali cudi me da savremena zena nije cula za to,pa se cudi tome i kaze zamisli da postoji,to ti je kao u svijetu koji je poharala tehnoloska revolucija pitati,a kad bi postojala elektricna energija,hihih,hahahah.... :dash::dash::dash:

:hahaha:
e zivo me zanima kako izleda kad tu modlicu stavis u okolinu analnog otvora :rotf:[/QUOTE]

ne postoji friziranje analnog otvora ali ja govorim o depilaciji i oblikovanju zenskog mufa ili p-----e,a analni otvor,ko jos uzgaja i njeguje dlake na tom mjestu...:eek::eek::eek:

Back