Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
Maco,gledas li mozda nekad TV,ako vec ne citas novine,pa to je trend ,ne samo brazilke,vec modlice za oblikovanje mufa ili p___e
guze????
'de stavis munju na guzu, 'leba ti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maco,gledas li mozda nekad TV,ako vec ne citas novine,pa to je trend ,ne samo brazilke,vec modlice za oblikovanje mufa ili p___e
guze????
'de stavis munju na guzu, 'leba ti?
nije brate sestro nista novoMa ne,dlacice stidne oblikujes u neki oblik,recimo srce,munja,plejboy zec,pa nije to sad nesto cudno ,gad vidis likove koliko paznje posvecuju bradi ,sve moguce milimetarske izvedbe,tanke linije,onda ni ovo nije nista novo brate....![]()
nije brate sestro nista novo
al' tema je
o guzi
d' izvines![]()
e, blago vama sto imate materijala za mastovito oblikovanu zivu ogradu... : )))
Kad se depiliram imam malu modlicu.....
QUOTE=light child;10669760]svaka cast da je neko pored ovih se.ratora uspeo da da dobar odgovor na temu
mislim kontam da nije...al zamisli kad bi stvarno bilo hihih munja tamo![]()
A pa voljela bi vidjeti zenu koja nema sta da depilira......ako si ti ta srecnica ,alal vera...![]()
Zao mi je sto ti moram reci ,ali u kom ti svijetu zivis?Pa to je trend star valjda 4-5 godina,kad kupis braun iili philips aparat za depilaciju,dolaze razne modlice koje se stave preko zbuna i samo brijes,veoma jednostavno,nije to sad spejs satl,ali cudi me da savremena zena nije cula za to,pa se cudi tome i kaze zamisli da postoji,to ti je kao u svijetu koji je poharala tehnoloska revolucija pitati,a kad bi postojala elektricna energija,hihih,hahahah....![]()
ne postoji friziranje analnog otvora ali ja govorim o depilaciji i oblikovanju zenskog mufa ili p-----e,a analni otvor,ko jos uzgaja i njeguje dlake na tom mjestu...![]()
mislim da je lajt
ovom temom 'tela to da otkrije
koj' zna zasto
a garant ima zena sa frizurom tamo nego niko nece da prizna![]()
Rekla kazala. Drago mi je da si srecno ozenjen (mnogi moji bivsi su bili). Samo ti ne zaboravi sta ti je Pevacica rekla. Ja sam uvek u pravu.