Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesus sine! Pa ti izgledas ko Isus!? :shock:Кулиража:Pa zar i frizuri toliku vaznost pridajete?
Jos dok sam bio mali (4-5 god.) mrzeo sam da idem na sisanje ali visa sila (roditelji) su me terali.
Onda kad sam i ja dobio neko pravo u zivotu (6 razred) pustao sam kosu 3god. i bila je nekih 30-ak cm.
I ni dan-danas mi nije jasno sta meni bi da se osisam.
I tako ja sa kratkom kosom izdrzah citave dve godine i opet od decembra prosle godine nisam posetio druga frizera.
Inace imam smedju kosu kovrdzavu, ne stavljam nista i najvise volim kad je razbarusena, mada nekad kad mi je dosadno (zadnje vreme nikako) dodje da pravim neke frizure i da izgledam kao fin decko![]()
I neka mi sad neko kaze da glupe serije koje se emituju na nasim najpoznatijim TV stanicama (da, da na pinku) ne uticu na malu decu.Bliznakinja:Иначе сад имам браон косу ,степенасто ошишана...нешто у стилу Alisse Milano кад је имала дугу косу у Чарима...
ne budi toliko okrutan...Кулиража:I neka mi sad neko kaze da glupe serije koje se emituju na nasim najpoznatijim TV stanicama (da, da na pinku) ne uticu na malu decu.Bliznakinja:Иначе сад имам браон косу ,степенасто ошишана...нешто у стилу Alisse Milano кад је имала дугу косу у Чарима...
Хмм..серија није утицала на мене...Кулиража:I neka mi sad neko kaze da glupe serije koje se emituju na nasim najpoznatijim TV stanicama (da, da na pinku) ne uticu na malu decu.Bliznakinja:Иначе сад имам браон косу ,степенасто ошишана...нешто у стилу Alisse Milano кад је имала дугу косу у Чарима...
a meni se takvi svidjaju,jos eventualno ako su tu neke zelene ili plave okice..... za 5+ :wink:Kad_LupimLupim:Jesus sine! Pa ti izgledas ko Isus!? :shock:Кулиража:Pa zar i frizuri toliku vaznost pridajete?
Jos dok sam bio mali (4-5 god.) mrzeo sam da idem na sisanje ali visa sila (roditelji) su me terali.
Onda kad sam i ja dobio neko pravo u zivotu (6 razred) pustao sam kosu 3god. i bila je nekih 30-ak cm.
I ni dan-danas mi nije jasno sta meni bi da se osisam.
I tako ja sa kratkom kosom izdrzah citave dve godine i opet od decembra prosle godine nisam posetio druga frizera.
Inace imam smedju kosu kovrdzavu, ne stavljam nista i najvise volim kad je razbarusena, mada nekad kad mi je dosadno (zadnje vreme nikako) dodje da pravim neke frizure i da izgledam kao fin decko![]()
meni se mnogo svidja tvoja kosa!wild_child:Imam dugu (do guze)plavu kosu...stepenasto osisanu....ravnu extra gustu.....oh da prirodna plavusaops: sad sam se izdala...ili sam se vec odavno izdala....smrrrc...ali oboozavam svoju kosu makar i plavu :wink:
tvoju kosu znam.. i prelepa jebleach:jako duga potpuno ravna smedja kosa...
duge, guste siske 8)
nikad joj nista ne radim, jer je nemoguce uviti je ili, ne daj Boze, skupiti![]()
nije mi to ni potrebno...![]()
uglavnom pustena ili skupljena u niski rep, koji se obavezno olabavi... :?
ja sam zaljubljena u tvoju kosu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кулиража:Inace imam smedju kosu kovrdzavu, ne stavljam nista i najvise volim kad je razbarusena