FRIZERAJ

Nina_20:
ma opusteno comandos,vidis da se pali na svaku malecku provokaciju. Meni ne smeta njegovo baljezganje. Malo ga cackam,vidis da mu je potrebno da se prazni,stalno ima potrebu da se dokazuje i to na forumu....mozes misliti
Svevlade idi bre dete u krevet,zakasnices sutra na prvi cas,pa ce te uciteljica grditi i zvati mamu na razgovor

Ajde, skini to salo kokoško, možda ću onda i da te kresnem jednom-dva puta... :lol:

he he salo? iznenadio bi se...
Nego sveki sreco ajde kresni me molim teeeeeeeeee....please please please.... niko nece....Shmrc :( Pokazi mi svoje umece zivota ti,eto ne moras 2 puta,dovoljno je jednom. ;) cmokic rrrr

Sto te nervira? Pa znas kako kazu: "blago ludima,ceo zivot im prodje u veselju!"
Tako da bi svi trebali da mu zavidimo-decko se ne nervira,leci komplexe na forumu,uziva...

Nina_20:
Sto te nervira? Pa znas kako kazu: "blago ludima,ceo zivot im prodje u veselju!"
Tako da bi svi trebali da mu zavidimo-decko se ne nervira,leci komplexe na forumu,uziva...
Ustvari ja se nerviram,jer nisam verovao da ovakvi ljudi postoje.Prosto sam mislio da ljudsko bice ne moze biti toliko jadno. :cry: Ja mislim da se on cak ni sa kim i ne druzi,zato je po ceo dan ovde,a ne znam da li na drugi nacin uopste komunicira sa devojkama.Cak kada to cini i ovde,opet to ne ume da radi.Zato svi beze od njega.A ne zeznuo sam se,on je onaj sto natera tri ribe da svrse za jednu noc i moze jos,a da,da.Zeznuo sam se. :roll:

b32_large.jpg

Zaboravio sam kitu :-) ... izvoli, Neočešljana

Back