Frizer

Mene sisa muskarac placam 300 din radi makazama i stvarno sam prezadovoljan, promenio sam 4 frizera do sada i kod ovog sam vec dve godine. Kod njega je uvek red a kolega sa kojim radi u smeni [radi njih troje pa uvek dvoje jednu a jedno samo jednu smenu] i nema toliko musterija... Ja sam zadovoljan skroz imamo dobar drugarski odnos pricamo lepo ne moram da cutim pola sata, lepo me osisa, nikada me nije smandrljao na brzaka kad je guzva ili sl, imam poverenja u njega kad se sisam pred neke vaznije stvari da me nece unakaziti i meni je to vise nego dovoljno... Posle sam tek kad sam pricao sa drugarima shvatio da svaki drugi prakticno ide kod njega tako da nemam razloga da filozofiram...

Frizure, stajling, gelovi, voskovi trte/mrte ... sve u šta se ja ne razumem ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danas sam bio kod frizera, tj. frizerke jer verujem da muškarac muškaraca ne mož da ošiša kako valja. Elem, ja sae uvek šikšam na kratno, prvo iz praktičnih razloga, drugo imam strašno gustu i 'nemirnu' kosu pa je od nje nemoguće napraviti neku normalnu frizuru. E sad ono što mene zanima je da li je realno platiti šišanje mašinicom (što zapravo možeš i sam kući) 300 dinara? Jel to svetska ekonomska kriza ima uticaja na frizere? Brokeri postaju hipici pa ovi nemaju mušterija?

Pa pazi ovako ... sem što plaćaš da te neko ošiša mašinicom ... moraš računati da plaćaš i nečije vreme i nečiji trud.

Ti grešni frizeri (ako nisu vlasnici) rade za nekih 30% od te cene (što znači 90 din).... ostalo ide gazdi....A gazda kroz tih preostalih 210 dinara plaća i lokal, i komunalije, i kirije .... i koješta ....

Nije mnogo za šišanje dati 300 dinara ......

Back