Frikom diskont

A koliko je grasak u tom diskontu , imas grasak i u koka del mar prodavnicama, i u ovim malim ...
Tacno je da ja nisam zadovoljan politikom graska u Srbiji , prvo industrijski je onaj sitan, drugo nije ni svuda mlad, trece varira mu cena puno , i na njemu karduckaju , razlicite firme drasticno razlicita cena...od meseca do meseca..
A sargarepa je ipak gora , em je uzas kvalitet, kamo srece da je stara , da je to minus, em je cena cudna..

A kao sto rece neko , zanimljivo je to sto u malim mestima, cene budu vise od ovih u BG ....

Pa to smrznuto voce, to bi mogao da se naviknem ako je stalno prisutna ponuda i kvalitet...nije da ne vidim tu sansu za prodor....

Poslednja izmena:
A koliko je grasak u tom diskontu , imas grasak i u koka del mar prodavnicama, i u ovim malim ...
Tacno je da ja nisam zadovoljan politikom graska u Srbiji , prvo industrijski je onaj sitan, drugo nije ni svuda mlad, trece varira mu cena puno , i na njemu karduckaju , razlicite firme drasticno razlicita cena...od meseca do meseca..
A sargarepa je ipak gora , em je uzas kvalitet, kamo srece da je stara , da je to minus, em je cena cudna..

A kao sto rece neko , zanimljivo je to sto u malim mestima, cene budu vise od ovih u BG ....

Pa to smrznuto voce, to bi mogao da se naviknem ako je stalno prisutna ponuda i kvalitet...nije da ne vidim tu sansu za prodor....
231,21 - 700 gr

10 godina prolazim pored njega i juče se nakanih da svratim.

Cene su niže nego u supermarketima ali su neki artikli baš na sniženju. Npr. đuveč je 50 din. I još jedna mešavina povrća po toj ceni, mislim Balkanska mešavina.
Pogledajte prilog 1627149Pogledajte prilog 1627153

Peciva, torte i sladolede nisam smela da gledam. :rumenko: To ću sledeći put.
Занимају ме сладоледи, угоститељско паковање.
Провери ми то следећи пут, не било ти заповеђено, треба се обезбедити за зимске дане. Хвала.
:kez:

Занимају ме сладоледи, угоститељско паковање.
Провери ми то следећи пут, не било ти заповеђено, треба се обезбедити за зимске дане. Хвала.
:kez:
Ni manje ni više nego ugostiteljsko! I sve ćeš sam da pojedeš?

Hoću, proveravam pa javljam 🙂

"Malo" porodično? Kakav oksimoron :aha:
Нећемо да робујемо стилским фигурама, препустимо се задовољствима! ;)
Kako sam ušla u prodavnicu i nabasala na te poslastice, samo sam okrenula glavu u drugom pravcu. Za svaki slučaj.
Добро, показала си карактер, следећи пут можеш да се почастиш. :D

10 godina prolazim pored njega i juče se nakanih da svratim.

Cene su niže nego u supermarketima ali su neki artikli baš na sniženju. Npr. đuveč je 50 din. I još jedna mešavina povrća po toj ceni, mislim Balkanska mešavina.
Pogledajte prilog 1627149Pogledajte prilog 1627153

Peciva, torte i sladolede nisam smela da gledam. :rumenko: To ću sledeći put.
Ok je diskont nije da nije

Ali ako je nekome bliži SuperVero onda skoknite tamo jer imaju niže cene za frikomove proizvode regularno.
Stvar je jednostavna - Frikom preko njih izvexe Boga Oca za Grčku.

Ostali trgovinski lanci nemaju ovaj rabat.

Back