Frikom diskont

Pinocchio

...
Supermoderator
Poruka
26.178
10 godina prolazim pored njega i juče se nakanih da svratim.

Cene su niže nego u supermarketima ali su neki artikli baš na sniženju. Npr. đuveč je 50 din. I još jedna mešavina povrća po toj ceni, mislim Balkanska mešavina.
1729159029781.png
1729159241179.png

Peciva, torte i sladolede nisam smela da gledam. :rumenko: To ću sledeći put.

10 godina prolazim pored njega i juče se nakanih da svratim.

Cene su niže nego u supermarketima ali su neki artikli baš na sniženju. Npr. đuveč je 50 din. I još jedna mešavina povrća po toj ceni, mislim Balkanska mešavina.
Pogledajte prilog 1627149Pogledajte prilog 1627153

Peciva, torte i sladolede nisam smela da gledam. :rumenko: To ću sledeći put.
Ем у граду веће плате ем дисконти по повољним ценама. Код нас у селу једна самопослуга и две три продавнице а цене папрене. Некад вам завидим.

Ем у граду веће плате ем дисконти по повољним ценама. Код нас у селу једна самопослуга и две три продавнице а цене папрене. Некад вам завидим.

У принципу у селу треба да је шећер, уље и још пар ствари багатела. Зна се како се село храни. #ОрганскиИнаСвојуРуку

Kupovao više puta, stvarno je duplo jeftinije od pakovanog sa snegom u prodavnici pa kada ti se odmrzne 450gr ostane 150 gr. Ovo u rinfuzi vidiš šta kupuješ.

Sad mi nikako nije usput, jedan kod slavije drugi kod štajge tj picinog parka. Imaju i smrznuta lisnata peciva ali kako je margarin nezdrav - to izbegavam.

Kupovao više puta, stvarno je duplo jeftinije od pakovanog sa snegom u prodavnici pa kada ti se odmrzne 450gr ostane 150 gr. Ovo u rinfuzi vidiš šta kupuješ.

Sad mi nikako nije usput, jedan kod slavije drugi kod štajge tj picinog parka. Imaju i smrznuta lisnata peciva ali kako je margarin nezdrav - to izbegavam.

Опасни Руси из Загреба. О-па-СНИ!

Kupovao više puta, stvarno je duplo jeftinije od pakovanog sa snegom u prodavnici pa kada ti se odmrzne 450gr ostane 150 gr.

Pa voće i povrće inače sadrži 80%+ vode... ne možeš dobiti kad otopiš manje vode nego što je inače ima.
Na primer jagode su 91% voda.

Hajd ubedite me..

Sta bih ja to kupovao u frikom diskontu..

ja kupujem sirov grasak boraniju , smrznutu , to je tacno , ali to je 180 200 din po kg u mom okruzenju, a ako odem kod rusa, tj onaj semafor ili tako nesto, to je tamo isto 180 170 ...
Ne kupujem poluproizvode smrznute, jedino hobotnice , a to je skupo ovde u Srbiji kod domacih , 5000 umesto 1200...

Ne kupujem zmrznuti grasak cak ni na veliko , a i nema razlike u ceni koja bi to opravdala..
Sladoledi , to me proslo...a i to kupis jedan , ne kupujes 20...

Kupujem sardine na veliko , ali u metrou...tesko da ce frikom tu da dodje blizu...

Hajd ubedite me..

Sta bih ja to kupovao u frikom diskontu..

ja kupujem sirov grasak boraniju , smrznutu , to je tacno , ali to je 180 200 din po kg u mom okruzenju, a ako odem kod rusa, tj onaj semafor ili tako nesto, to je tamo isto 180 170 ...
Ne kupujem poluproizvode smrznute, jedino hobotnice , a to je skupo ovde u Srbiji kod domacih , 5000 umesto 1200...

Ne kupujem zmrznuti grasak cak ni na veliko , a i nema razlike u ceni koja bi to opravdala..
Sladoledi , to me proslo...a i to kupis jedan , ne kupujes 20...
Pa ti eto ne moraš.

Ja kupujem zamrznuto voće i povrće. A Stratofor, tj. Svetofor mi je daleko. Bila sam skoro prvi put i od zamrznutih proizvoda sam kupila samo knedle sa šljivama i zamrznutu picu.

Kod mene graška nikada dovoljno, ne znam zašto ali ga ukućani traže jednom nedeljno.

Back