Friends

gt500:
Kako kazu : Najsrecniji covek na svetu je onaj koji prave prijatelje moze da nabroji sa deset prstiju !
Kako deca u Černobilu broje do 15?
-Na prste...:lol: :lol: :lol:
Šalim se!
@tema:U zadnjih dva meseca u jako puno prijatelja sam se razučarao,nisam ni skontao da je to prijateljstvo iz nekih bezazlenih dana prešlo u nešto gde se samo gleda korist! :cry:

U zadnjih dva meseca u jako puno prijatelja sam se razučarao,nisam ni skontao da je to prijateljstvo iz nekih bezazlenih dana prešlo u nešto gde se samo gleda korist!

i ja sam se tu zajebala,mislila sam da je to prijateljstvo ono pravo ali sam na kraju shvatila da je to bila samo korist..........i nemogu da shvatim kako neki ljudi mogu da budu tako sebicni,izgubila sam nekoga za koga sam pomislila da su mi pravi prijatelji :cry: ....................

jbg,thats life.........

Imam pet osoba koje cu sigurno zvati prijateljima celog zivota... Brzo prepoznas prolazna prijateljstva... a ima ih... Ljude koji mi ne odgovaraju trudim se da ignorisem i ne stupam u dublji odnos sa njima... Ponekad me izvedu iz takta oni licemerni sto mi prilaze sa osmehom i navodnom zeljom za prijateljstvom... Ne znam cemu sve to... I cemu trud da imas sto vise '' prijatelja'' oko sebe... da bi se hvalio brojkom ljudi koji su oko tebe ( bez obzira sto nisu uz tebe)...

Back