HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.916
Malo sutra, ako ti se neko svidja sigurno ga ne bi izgubila zbog jedne ispale u toku muvanja, pre veze 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo sutra, ako ti se neko svidja sigurno ga ne bi izgubila zbog jedne ispale u toku muvanja, pre veze![]()
pa baš zato što je pre veze, ne vidim razlog da mu dajem drugu šansu.
davno sam ja prerasla sviđanje u smislu da prelazim preko svake gluposti... kontam da si klinac, ima vremena, naučićeš...
Djavolice bre ne kvari omladinu, pusti ih neka se druze,Kad omatore naucice da prave frend zone cak i sa tudjim zenama.
![]()
Malo sutra, ako ti se neko svidja sigurno ga ne bi izgubila zbog jedne ispale u toku muvanja, pre veze![]()
ako si toliko očajan da ćeš nekoga držati u blizini godinu ili godinama da bi se možda ogrebao za neki snošaj, ne znam šta bih ti rekla...
takođe ne održavam prijateljstva kao ni leon iz sličnih pobuda.
- - - - - - - - - -
ovo nije tačno.
ispališ me jednom završio si karijeru, najbolje to uraditi na početku da se ne gubi vreme... takođe ako me neko ne ''yebe 2%'' gubim interesovanje.
Meni nije jasan tvoj stav da ces otpisati sve osobe suprotnog pola koje su ti privlacne a ne mozes ih povaliti.
To je i moj stav. Sta da se svaki put patim kad sam sa njom. Ako ja hocu, a ona nece, sta ima da se druzimo. Dovidjenja.
Kakva friend zona, kakve ***** materine. To vam je sve glupost propagirana preko televizije i sajtova tipa 9gag koji su sami po sebi mutavi. Po meni je to samo fensi naziv i koncept za odjeb, čisti odjeb kad te cura neće a ti upr'o ko sivonja u oblake, to najviše sjebe ljude. Ako te ne želi, bože moj, ti nastavi s životom, nađi drugu jer ne možeš svakoj biti ni privlačan ni poželjan. Kriviti tu nju je suludo, sami ste si krivi ako ste dopustili da vas voda ko kakvo pašče. Na kraju krajeva, i prijatelji se jebu i to više nego što mislite. Sad, druga je stvar što vi ne vjerujete u platonska prijateljstva. Nekim osobama, ***** nekim, mnogim treba vremena prvo da te upozna pa da obrazuje neku privlačnost prema tebi. U vezi je vaš partner prvo prijatelj pa sve drugo ostalo.
Uglavnom, mnogi se sjebu što nisu bili direktni na startu. Možda je cura htjela nešto al' čekanje druge strane je ohladilo curu te je to prošlo. Milion mogućnosti, milion situacija.
- - - - - - - - - -
Otuda se i stvorio taj koncept friend zone i sindrom "dobrice".
Nek takvi prvo shvate da ne mogu svakoj biti privlačni...
ako na startu upadnes u tu grupu, tesko ces iz nje izaci