FRIEND ZONE - DANGER ZONE

Jedini zakljucak koji se tu namece je da cak i najvece gaborke nikad nisu odbijene za razliku od tipova koji ma kakav bio svaki je doziveo vise puta i navikao.
Zenama ono malo mozga se sprzi i ne mougu to da hendluju.

U kom univerzumu?:kafa:

- - - - - - - - - -

Pricaj mi o tome. imao sam to vise puta, ali pre dve godine to je bilo uzasno. zato sam presekao da bih spasio sebe.

Preseku one, jer puknu totalno ponekad, ali obicno ne odustaju i strpljive su pa cekaju koliko god je potrebno.

Muskarac cesto u frendzoni ostaje noseci se mislju da ce kad tad devojka pokleknuti i dati mu sansu, pogotovo kada vidi znake koketiranja. Dakle oni zele zaobilaznim putem da dodju do veze iako je jasno da devojka nema nikakvog interesovanja da sa njima ostvari vezu.
Vase misljenje o ovome odnosu ?

Pa problem je uglavnom u tome što ljudima najčešće nije jasno i tumače znakove onako kako im srcu milije a ne onakve kakvi stvarno jesu. Ima žena koje se svesno igraju u manjoj ili većoj meri ali bogami ima i likova koji su potpuno slepi za realnost kada ih opsesija savlada.

A koketiranje,flert,neki niski intezitet zezanja u tom nekom emotivnom i seksualnom smislu je po meni prirodna u tim nekim drugarskim m-ž odnosima čak bih rekao i preduslov za taj odnos.

Ali suština i dalje ostaje ista više puta ponovljena : ako želiš da te gleda kao muškarca ne izigravaj joj najbolju "drugaricu"

Neki od nas su glup, mozda ne glupi toliko, ali ocajni, usamljeni, zovite to kako vam drago pa pristaju na tu igru.
Jadno je sebe tako ponizavati, "e mozda ce da se nesto promeni". Ne u 99% slucajeva nece, ima samo da sedis da blejis kao som, malo da se koketira sa tobom kad joj je dosadno, i onda cim dodje neko bolji ima da se spustis na zemlju.

Opet, ima i one statistike koje kazu da 50% zena ima rezervu, nekog "prijatelja", bivseg ili koga vec, pa eto, kome nije ispod casti da igra oko nje, da mu ona mozda nekada rasiri noge (opet veliko mozda), super.
Kada bi muskarci imali podjednaku "moc" kao zene, da mogu lako da nadju drugu, ne bi oni ni pod tackom razno ikada bili u friendzoni. Znate li neku zenu da se zali kako je neko gleda samo kao prijateljicu? Ne znam ni ja, ali sigurno postoje neki, doduse retki primeri.

Back