FRIEND ZONE - DANGER ZONE

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Cesta tema a na forumu vidimo po iskustvima forumasa i problem, pa da vidimo motive, manifestne oblike i kako preduprediti ulazak u ovu zonu.
Postoje cetiri scenarija po kojima može doći do ove dileme iz naslova:

1) On je prihvatio uslove prijateljstva i svesno ušao u tu zonu iako ima emotivni ili seksualni interes prema njoj.
2) Ona je prihvatila uslove prijateljsta i svesno usla u tu zonu iako ima interes prema njemu.
3) Zajedno su ušli u prijateljstvo imajući isti interes-prijateljstvo. Jedan od njih je promenio interes.
-On menja interes (ovaj je najčešći slučaj)
-Ona menja interes (ovaj slučaj je izuzetno redak)
4) Ona, redje on svesno drzi "prijatelja" u toj zoni jer ga smatra rezervnom varijantom, ukoliko primarne mete ne osvoji ili ne iskrsne nesto novo, tada vecita rezerva se potencijalno moze aktivirati. U tom odnosu cesto imamo igru macke i misa a to je kada se jedna strana distancira druga krece da koketira jer ima interes da ta osoba bude u toj zoni kao rezerva.

Muskarac cesto u frendzoni ostaje noseci se mislju da ce kad tad devojka pokleknuti i dati mu sansu, pogotovo kada vidi znake koketiranja. Dakle oni zele zaobilaznim putem da dodju do veze iako je jasno da devojka nema nikakvog interesovanja da sa njima ostvari vezu.
Vase misljenje o ovome odnosu ?

Faza u odrastanju. I ja sam svojevremeno bio u takvim odnosima, a znam i druge koji su imali iste situacije. Sa vremenom se to očisti. Ne znam ni jednog muškarca u četrdesetim koji je zaglavio u "friend" zoni.

Ovakve teme i ne otvaramo zbog ljudi u četrdesetim nego zbog onih u ranim dvadesetim. Na vreme da uče i prepoznaju manipulaciju.

- - - - - - - - - -

Cesta tema a na forumu vidimo po iskustvima forumasa i problem, pa da vidimo motive, manifestne oblike i kako preduprediti ulazak u ovu zonu.

1) On je prihvatio uslove prijateljstva i svesno ušao u tu zonu iako ima emotivni ili seksualni interes prema njoj.
2) Ona je prihvatila uslove prijateljsta i svesno usla u tu zonu iako ima interes prema njemu.
3) Zajedno su ušli u prijateljstvo imajući isti interes-prijateljstvo. Jedan od njih je promenio interes.
4) Ona, redje on svesno drzi "prijatelja" u toj zoni jer ga smatra rezervnom varijantom, ukoliko primarne mete ne osvoji ili ne iskrsne nesto novo, tada vecita rezerva se potencijalno moze aktivirati. U tom odnosu cesto imamo igru macke i misa a to je kada se jedna strana distancira druga krece da koketira jer ima interes da ta osoba bude u toj zoni kao rezerva.

Muskarac cesto u frendzoni ostaje noseci se mislju da ce kad tad devojka pokleknuti i dati mu sansu, pogotovo kada vidi znake koketiranja. Dakle oni zele zaobilaznim putem da dodju do veze iako je jasno da devojka nema nikakvog interesovanja da sa njima ostvari vezu.

Ne drži ona njega tu kao rezervu nego kao otirač, emotivnu podršku i možda keš mašinu sa vremena na vreme. Mora nekom da plače kad je otkači kres varijanta.
Sa ženama teško da možeš biti prijatelj. Treba izbegavati "drugarstva" sa ženama, pogotovo online. Net je plodno tlo da nekom budeš budala a da ga ni ne vidiš uživo.

Ovakve teme i ne otvaramo zbog ljudi u četrdesetim nego zbog onih u ranim dvadesetim. Na vreme da uče i prepoznaju manipulaciju.

.

U tome i jeste fora. mislim da je frend zona neophodna faza. Prvo, muškarac mora da nauči da vlada osećajima, drugo, da nauči od koga šta može da očekuje, treće ima priliku da doživi tehnike kojima žene manipulišu muškarcima i što to pre doživi, pre će da izađe iz toga i nastavi dalje kao srećno biće. Znam tipove koji su preskočili tu fazu, skrasili se i sad žive kao živi jo-jo svojih pametnijih polovina. prema tome- frend zona: da, ali do tridesete, posle toga već mora da se dođe pameti.

e vako
sta je istina
istina je da svaka svaka svaka riba zna kad se neko lozi na nju
znaci nema govora o tome ne znam
e sad normalna riba koja zna da se lozis na nju a nece da se seksira sa tobom ce zahladiti odnose jer ne zeli neprijatnost znaci to iskljucuje tu foru zelim te kao prijatelja
a ta forma odnosa koju po pravilu diktira zena znaci da si ili stend baj iebac
ili rame za plakanje ili ili ili a po pravilu neko ko ce joj sluziti da pojaca svoj ego jer postoji budala koja izigrava kuche i ceka da ona mahne rukom

sa zenom mozes da budes prijatelj ako je ruzna
ako si pre bio u semi sa njom
ili ako ste odrasli zajedno
dalje nema jer uvek neko oce seks

da te ne lazu :)

- - - - - - - - - -

ili ako si ***** da, a to valjda nisi

Normalna riba bi prvo spavala sa tipom, a onda mu dala nogu jer ne želi da kvari prijateljstvo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne drži ona njega tu kao rezervu nego kao otirač, emotivnu podršku i možda keš mašinu sa vremena na vreme. Mora nekom da plače kad je otkači kres varijanta.
Sa ženama teško da možeš biti prijatelj. Treba izbegavati "drugarstva" sa ženama, pogotovo online. Net je plodno tlo da nekom budeš budala a da ga ni ne vidiš uživo.

Neke drze i kao rezervu ali tek u slucaju krajnje nuzde, ukoliko bas nijedna zeljena opcija joj ne prodje. Zato one cesto u prisustvu "prijatelja" ne pricaju o svojim vezama vec kriju kombinacije, seme, nece reci da su upoznale nekog itd
Druga je stvar sto takav muskarac postaje otirac i rame za plakanje.
Devojke umeju i namerno da koketiraju pa i svesno navuku muskarca da udje u tu zonu, jer vole paznju, nekoga ko ce trcati za njima, biti potrcko, dizati ego i biti vecito na klupi za rezervne igrace.
Kada muskarac shvati da devojka samo manipulise njime i da nema nameru da taj odnos preraste u vezu tada ako se muskarac ohladi ona ume da ponovo koketira, flertom mu se priblizi ali opet drzi na distanci i tu je ta igra toplo-hladno, to je u varijanti kada ga zeli za rezervu na klupi.
Osnov manipulacije i udica jeste upravo zelja muskarca za necim vise makar sex semom, da nije toga ne bi ni mogle manipulisati. Na ovu udicu se mnogi muskarci zakace pa i tako ih iskoriste na razne nacine a oni ostanu izigrani.

Sve one to znaju Ganfajteru. A znaju i da to vrdi dok su mlade i slatke, a ne žene u njaboljim godinama. Upoređivanje dvadesetogodišnjakinja sa svojim parterkama je uvek bio perfidan način poigravanja sa ženskim umom

bate ako postoji i najmanja potreba igranja sa sujetom
to nije zena za tebe
naci bolje drkica do kraja dana nego natezanje sa budalom

a i realno mnogo je lakse sa mladim i glupim devojkama
one uvek misle da vode pricu cak i u bukagijama one ce da se loze da su glavne

- - - - - - - - - -

kolko muke zarad malo vrutje pitjke

- - - - - - - - - -

Muskarac treba da se kontrolise i onda frke nece biti.
To je odnos "ko prvi poklekne". Licno nikad nisam pokleknuo u emotivnom smislu. Zbog toga me par ortakinja redovno prozivalo da sam gej.

- - - - - - - - - -

U tome i jeste fora. mislim da je frend zona neophodna faza. Prvo, muškarac mora da nauči da vlada osećajima, drugo, da nauči od koga šta može da očekuje, treće ima priliku da doživi tehnike kojima žene manipulišu muškarcima i što to pre doživi, pre će da izađe iz toga i nastavi dalje kao srećno biće. Znam tipove koji su preskočili tu fazu, skrasili se i sad žive kao živi jo-jo svojih pametnijih polovina. prema tome- frend zona: da, ali do tridesete, posle toga već mora da se dođe pameti.

Dobro razmisljas.:ok:

- - - - - - - - - -

Ja sve ovo jesam osim otiraca. I ne vidim nista problematicno u tome niti mislim da je to budalasto.

Čula sam da to postoji.. Šta da kažem, žao mi vas, misim, to je baš mučenički život.. :kafa:

Back