Molonlabe
Poznat
- Poruka
- 7.225
Да ли постоји неко научно утемељење да органи емитују таласе одређених фреквенција које би се могле регистровати и на тај начин дијагностификовати потенцијални недостаци на њима?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли постоји неко научно утемељење да органи емитују таласе одређених фреквенција које би се могле регистровати и на тај начин дијагностификовати потенцијални недостаци на њима?
postoji naravno, mogu se i kupiti aparati koi lece frekvencijama
imam utisak da ce ti temu prebacii na alternativu ili zakljucati
Можеш ли елаборирати тај доказ?
Или дати неки добар линк?
Odguglaj Zaper
Додатно, да ли постоји неки научни доказ да су другу људи у стању идентификовати болести оних других (биоенергије и сл.).
Чуо сам да у Београду постоји једна таква жена
То се не учи на медицини али наука је толико далеко отишла да се сваки дан нешто ново открије.
Знам да се тако лечио муж моје пријатељице који је имао врло озбиљну дијагнозу након што му класична медицина није помогла. И одлични су му резултати.
Искрено, мени има логике да све што поседује енергију вибрира на одређеној фреквенцији.
Теби?
Ти си ту ипак стручнији од мене.
Зашто ти је тако логичније?Оно може бити сасвим неуређено и да се из тог зрачења ништа не може очитати (мени је чак ово логичније, али логичније је и да живот никад не настане па је настао ), а поготово ми је чудно да се ЕМ зрачење догађа само на једној фреквенцији.
Ниси ти негативан него се владаш по Другом закону термо-динамике.
А ако су све ћелије готово идентичне величине и садржаја (састава), могу ли онда емитовати истом фреквенцијом?![]()
Могле би можда, али би и даље чудно било да је у питању само једна фреквенција... И требало би идентификовати струје које праве те таласе...
Kad vec proucavas pogledaj i ovo http://www.celulit.rs/MagnetspaceUredjajZaAnalizuTelesnogStanja.htmlХм, занимнљиво, прочитаћу наредне седмице детаљније...