Фреквенције органа

Molonlabe

Poznat
Poruka
7.225
Да ли постоји неко научно утемељење да органи емитују таласе одређених фреквенција које би се могле регистровати и на тај начин дијагностификовати потенцијални недостаци на њима?

Да ли постоји неко научно утемељење да органи емитују таласе одређених фреквенција које би се могле регистровати и на тај начин дијагностификовати потенцијални недостаци на њима?

Postoji PARANAUKA koja se bavi time a to je takozvana sistemicna medicina, koja ispituje /izmedju ostalog/ i ljudsku auru...

"Što je to "aura"? Sva ljudska bića i organizmi u svemiru imaju vlastite aure. Ona je polje elektromagnetske energije koje se otkriva u obliku polja boja. Te boje okružuju svako živo biće na planeti. Boje koje zrače iz vašeg tijela izravno odražavaju stanje vašeg duha, kao i stanje vašeg fizičkog zdravlja. Zapravo, vaša se aura s vremena na vrijeme može promijeniti, ovisno o vašim osjećajima, stresu i trenutnim nivoima stresa." /copy/

postoji naravno, mogu se i kupiti aparati koi lece frekvencijama

imam utisak da ce ti temu prebacii na alternativu ili zakljucati

Додатно, да ли постоји неки научни доказ да су другу људи у стању идентификовати болести оних других (биоенергије и сл.).

Чуо сам да у Београду постоји једна таква жена

Uopšte, zanima me tip tih talasa (vjerovatno EM talasi), kakve ih struje u organima stvaraju?

Postoje li dokazi da svaki organ ima frekvenciju specifičnu BAŠ za taj organ?

Na osnovu čega se tvrdi da se iz toga može PROČITATI zdravstveno stanje organa, njegova PROŠLOST?

Šta je to što mijenja talasni oblik tog "signala" koji šalje organ kad je isti bolestan?

Da li je "singal" koji šalje organ sastavljen od jedne jedine frekvencije ili od više njih?

Kako osoba (preko bioenergije) može podesiti frekvenciju svog organizma da prima tačno te talase specifične za organ koji je zanima?

Kako se ovo može koristiti u liječenju, a ne samo u dijagnozi?

KLJUČNO PITANJE: Je li u pitanju PREVARA ili postoji neko NAUČNO pokriće za stvari ove vrste?

То се не учи на медицини али наука је толико далеко отишла да се сваки дан нешто ново открије.
Знам да се тако лечио муж моје пријатељице који је имао врло озбиљну дијагнозу након што му класична медицина није помогла. И одлични су му резултати.
Искрено, мени има логике да све што поседује енергију вибрира на одређеној фреквенцији.
Теби?
Ти си ту ипак стручнији од мене.

То се не учи на медицини али наука је толико далеко отишла да се сваки дан нешто ново открије.
Знам да се тако лечио муж моје пријатељице који је имао врло озбиљну дијагнозу након што му класична медицина није помогла. И одлични су му резултати.
Искрено, мени има логике да све што поседује енергију вибрира на одређеној фреквенцији.
Теби?
Ти си ту ипак стручнији од мене.

Да, сасвим је логично да зрачење постоји, изразито ниског интензитета, али ме занима какво?

Прво, појмом електромагнетних таласа се у алтернативној медицини страховито много манипулише. "Доктор" Росо је један од примјера људи тог типа.

Оно може бити сасвим неуређено и да се из тог зрачења ништа не може очитати (мени је чак ово логичније, али логичније је и да живот никад не настане па је настао ;) ), а поготово ми је чудно да се ЕМ зрачење догађа само на једној фреквенцији.

неко ми је прије неки дан, послао вриједности тих фреквенција, али за механичке таласе, што значи да ту причу свако тумачи како се њему ћефне, што оставља велики простор шарлатанима, отуд је моја скепса посебно наглашена.

И на крају крајева, јако ми је чудно, да је у том сигналу који емитује орган, записана његова прошлост, склоности ка обољењима итд.

А најчудније ми је да неко други може подестити фреквенцију СВОГ организма (биоенергија) и уз помоћ оне чувене рачве,да прима таласе одређених органа те да из тога изводи закључке.

Оно може бити сасвим неуређено и да се из тог зрачења ништа не може очитати (мени је чак ово логичније, али логичније је и да живот никад не настане па је настао ), а поготово ми је чудно да се ЕМ зрачење догађа само на једној фреквенцији.
Зашто ти је тако логичније?:think:

Зато што је орган састављен од толиког броја потенцијалних изворчића зрачења да ми је логичније да је њихова резултанта неуређена и да се разликује од човјека до човјека, поготово што се и органи разликују по величини, а и нису баш симетрични да би се поједини извори узајамно поништшавали.

Поготово ми је спектакуларно да емитовани талас има ТАЧНО једну фреквенцију, што је најпростији облик и ријетко се такав изолован среће у природи.

Можда сам ја и негативан, па увијек очекујем хаос спрам уређености, а само постојање живота противријечи хаосу, тако да је можда слична ствар и са органима. ;)

Како год, не би требао бити проблем измјерити те сигнале, те ме чуди да класична медицина није (или ја мислим да није) већ измјерила те сигнале уколико они постоје, поготово ако су такви изоловани и ако се о томе прича.

Ниси ти негативан него се владаш по Другом закону термо-динамике. :lol:

А ако су све ћелије готово идентичне величине и садржаја (састава), могу ли онда емитовати истом фреквенцијом? ;)

Ниси ти негативан него се владаш по Другом закону термо-динамике. :lol:

А ако су све ћелије готово идентичне величине и садржаја (састава), могу ли онда емитовати истом фреквенцијом? ;)

:)

Могле би можда, али би и даље чудно било да је у питању само једна фреквенција... И требало би идентификовати струје које праве те таласе...

:)

Могле би можда, али би и даље чудно било да је у питању само једна фреквенција... И требало би идентификовати струје које праве те таласе...

Postoje bukvalno trilioni razlicitih oscilacija i svaka vrsta i svaki molekul ima svoju karakteristicnu frekvenciju. Rajfu je tako bilo potrebno mnogo godina i mnogo sati neprekidnog rada dok nije tacno definisao oscilacije koje su bile specificne za svaku bolest.

http://www.alternativa-forum.com/ostale-metode/1503-kvantna-medicina-sadasnjost-i-buducnost.html

Хм, занимнљиво, прочитаћу наредне седмице детаљније...
Kad vec proucavas pogledaj i ovo http://www.celulit.rs/MagnetspaceUredjajZaAnalizuTelesnogStanja.html
Bila sam prosle nedelje,smucilo mi se busenje i gutanje kojekakvih cevcica u zvanicnoj med. a ovo mi se pojavilo u gmail- u,vrlo povoljna ponuda u tom trenutku
To gde sam secena i popravljana se ne prikazuje, odn. prikazuje se kao sad ok stanje
Ono sto znam da je problem - prikazuje se kao veeeliki problem.(da se razumemo -ja znam za problem i lekari ali tamo sam cutala kao riba, bas da vidim sta ce sprava da pokaze i dobro se nisam srusila kad je aparat ocitao!)
Nesto potencijalno se pojavilo i ovih dana cu da dam da mi bocnu venu pa da proverim, tako da cemo znati nesto novo.;)

Verovatno da da. Ja sam cula da ljudski mozak radi na odredjenoj frekvenciji. Verovatno je ista prica i sa drugim organima

Back