FreeHugs !!!

zgodan&nezgodan

Aktivan član
Poruka
1.223
Gledao sam clip na netu,pogodio me je dosta,izmamio mi je divan osmeh(nadam se da ce i vama)...pa reko VAS da pitam:
Kako je moguce da jedan obican ZAGRLJAJ toliko ljudi zblizi...?!
.................................................................................
Svi pricamo o sexu,torbanju,"trilingu",ljubavi na prvi pogled,romanticne vecere,ljubav do kraja zivota,ljubljenje,mazenje,sado-mazo i sl...a nikada niko nije rekao koliko jedan,samo jedan,mali beznacajni zagrljaj znaci...pa makar i bio od nepoznate osobe...
................................................................................
Pogledajte molim vas izraz lica,iskreno zagrljenog coveka...jel ga poistovecujete sa izrazom lica,sexualno zadovoljene zene ili muskarca?
................................................................................
Mozda je to neki mali,malecki,prosti,a 'pak prelep i dirljiv vid LJUBAVI...?!

pa pitam cisto iz radoznalosti.. odg. ce mi kad se probudi.. e, Darko, pa vampiri ne spavaju sad.. pomagajte, pretvaram se u vampira...nocu lutam ulicama i zezam se po net-u, a preko dana spavam i budim se tek kad zadje sunce.. jos samo da pocnem da ujedam ljude za vrat.. oooops... pa vec sam pocela..

Simpatichan klip :)

Ja ne volim da se grlim sa ljudima koji mi nisu bliski. Sa najmladjim detetom se grlim svaki dan, tu i tamo sa nekim prijateljem ili rodjakom koga nisam videla dugo vremena, i naravno sa partnerom. Nikako ne bih volela da se grlim svaki dan sa svakim :)

Vesela_zena_beogradska:
Simpatichan klip :)

Ja ne volim da se grlim sa ljudima koji mi nisu bliski. Sa najmladjim detetom se grlim svaki dan, tu i tamo sa nekim prijateljem ili rodjakom koga nisam videla dugo vremena, i naravno sa partnerom. Nikako ne bih volela da se grlim svaki dan sa svakim :)

Ni ja, a stalno mi se desava da me prigrle nepoznati frajeri kad me startuju u gradu; uvek se zezam sa drugaricama da su nam momci bas skloni dodirivanju, ne mozes da ih se otreses :roll: Ali najveca mi je frka u poljubcu, bas budem probirljiva i najteze mi je da prevazidjem taj prvi poljubac sa nepoznatom osobom. Ako tu prodje, prosho je, ako ne nista mu na svetu vise ne bi pomoglo :D

zgodan&nezgodan:
Gledao sam clip na netu,pogodio me je dosta,izmamio mi je divan osmeh(nadam se da ce i vama)...pa reko VAS da pitam:
Kako je moguce da jedan obican ZAGRLJAJ toliko ljudi zblizi...?!
.................................................................................
Svi pricamo o sexu,torbanju,"trilingu",ljubavi na prvi pogled,romanticne vecere,ljubav do kraja zivota,ljubljenje,mazenje,sado-mazo i sl...a nikada niko nije rekao koliko jedan,samo jedan,mali beznacajni zagrljaj znaci...pa makar i bio od nepoznate osobe...
Pogledajte molim vas izraz lica,iskreno zagrljenog coveka...jel ga poistovecujete sa izrazom lica,sexualno zadovoljene zene ili muskarca?
Mozda je to neki mali,malecki,prosti,a 'pak prelep i dirljiv vid LJUBAVI...?!

watch
Aj, pogledacu kad odem na posao. :)

zagrljaj pruza osetjaj sigurnosti...po nekim istrazivanjima se chak doshlo do zakljuchka da bi manje kriminala i agresivnosti bilo kada bi postojao osetjaj bliskosti...bar ove vrste..
za mene mogu retji...u nechijem zagrljaju bih ostala...da se nikada vishe ne bojim vetra i mraka

Bas je topla ova tema. Mislim da su zagrljaji strava, i da ponekad govore vise i od reci, i od poljubaca, i od dodira.

Kada nekoga zelim da utesim, a sve sto bih rekla zvuci glupo, zagrljaj uspe da prenese emocije i energiju...

Kada se nekom ili necemu obradujem, odmah mu skocim u zagrljaj, to mi dodje nekako instiktivno. ( Ko nije radio sa decom ometenom u razvoju, ne moze ni da zamisli u kakve te zagrljaje oni hvataju kad te spaze na vratima centra)

A sa druge strane, zagrljaji su prapocetak sexualnosti, .... ako se dobro ugnezdis, u zagrljaju se najlakse uspavas, najsladje sanjas, i najsrecniji se budis....

Piiiih bre, de se seti ove teme, .......

Eno, vidim koleginicu kako donosi kafu, mmmm dodje mi da je zagrlim, odoh....

Bih hug za sve!!!

Back