Free hosting + skripte

• Začetnik teme Začetnik teme RiSK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
www.lycos.co.uk podrzava sve pomenuto, i 50MB spejsa dobijes, naravno besplatno.. Samo ako planiras da installiras forum preporucujem ti onda da nadjes neki jeftin server koji moz da nadjes za 2-5eura mesecno, jer na ovom ima svo vreme da ti stoji neka reklama sa desne strane, sto zna biti vrlo iritirajuce.. a ako ti je samo za test, onda bi ti bolje preporucio da si installiras neki server na masinu, mysql i php, pa tako testiras, manje vremena, manje cimanja, a programi se beslpatno nadju i nisu mnogo teski, mozda par MB..

SisaDaPimp:
www.lycos.co.uk podrzava sve pomenuto, i 50MB spejsa dobijes, naravno besplatno.. Samo ako planiras da installiras forum preporucujem ti onda da nadjes neki jeftin server koji moz da nadjes za 2-5eura mesecno, jer na ovom ima svo vreme da ti stoji neka reklama sa desne strane, sto zna biti vrlo iritirajuce.. a ako ti je samo za test, onda bi ti bolje preporucio da si installiras neki server na masinu, mysql i php, pa tako testiras, manje vremena, manje cimanja, a programi se beslpatno nadju i nisu mnogo teski, mozda par MB..
Hvala bratac! Necu da pravim moje forume, jer bi to inace mogao da uradim na vise od pola servera sa free hostingom - svi oni podrzavaju postavljanje foruma i sl., ali ne dozvoljavaju da sam pisem skripte vec samo da koristim njihove. E, ja hocu da uradim nesto "mojski". Znaci: neku bazu podataka korisnika, ili recimo nesto sto bi licilo na pricaonicu (ChatRoom) ali bi moglo da se ucita sa svakog mob-a koji drzi GPRS. (Hej, mozda forum za mobilni!!!)
Nemoj da me pitas kako mislim to da uradim, ali cu vec smisliti nesto normalno...

Back