Free energy

• Začetnik teme Začetnik teme Acky
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Daj bre napravi nesto svoje.
work in progress :)

него размишљам, па најмање троје су већ успели (да не рачунамо јутјуб) а то су Тесла и овај турчин и они корејанци. Мислим да је и документовано да је тесла возикао аутомобил без батерија. а овог турчина и кореанце смо видели на презентацији.

Poslednja izmena:
work in progress :)

него размишљам, па најмање троје су већ успели (да не рачунамо јутјуб) а то су Тесла и овај турчин и они корејанци. Мислим да је и документовано да је тесла возикао аутомобил без батерија. а овог турчина и кореанце смо видели на презентацији.
Hnja. Labavi su to dokazi. Trebalo bi da je mnogo vise snimaka. I mnogo detaljnijih objasnjenja.

Ma bre ljudi,predjite na solarno. Danas za 5.000eura,obezbediš celo domaćinstvo,na sledećih 14 dana bez sunca (kad bi sunce nestalo,primer).
Pre 10 godina je za tako nešto trebalo 9.000eura...smakla se cena (ili nema kupaca pa obaraju cenu).
Ja pazario pre jedno dve godine 2 panela,da imam struju kad nema struje (znate ono,puf i nema je odjednom),i koristim za pc,i punjenje fonova i tako sitnih gluposti. Ne bih rekao da mi se isplatilo,ali zašto narod kupuje agregate,kad je gorivo skupo? :D Hoće prosto. I ja tako,hoću da mi gori sijalica i tv i pc kad drugima ne gori. :)

Ma bre ljudi,predjite na solarno. Danas za 5.000eura,obezbediš celo domaćinstvo,na sledećih 14 dana bez sunca (kad bi sunce nestalo,primer).
слажем се да за те паре купиш инсталацију и терај.. мада зими баш не може да даје велике снаге. а ту је суштина.. да ми највише енергије трошимо на грејање стана/куће и воде за купање!

друго а што је скривено у соларнима и што је најбитније: да када купиш колекторе и инвертер ти емитујеш паре ван државе.. односно оробљаваш се.

са друге стране магнетни мотор можеш направити практично у својој гаражи и не емитујеш паре ван земље, не дајеш паре бродским магнатима да ти донесу колекторе... једноставно поспешујеш своју околину а не туђу.

ево и овај каже да може да се сиса енергија из етра,
иначе човек који је направио и доказао малу антигравитацију:
(прича о сисању енеригје из етра почине од 29тог минута)
бајдавеј каже таласи гравитона могу и до брзина 60ц!

Poslednja izmena:
etar.gif

dvamagneta ugao2.png
сваком је јасно како делују магнети када су у линији (као на слици а) али ево већ пар дана на нету тражим, и не могу да нађем како два магнета делују једна на други (ово под б)?! јел могуће да је толика цензура???

да ли је могуће да не могу ни један чланак, ни једно објашњење да пронађем силе и момент???

Mislim da je ovo pravi razlog zasto niko ne koristi 'magnetnu energiju'
P – Kako vanzemaljci koriste magnetizam? Da li ga koriste kao izvor energije? Treba li više da znamo o magnetizmu?
O – Vanzemaljci koriste magnetizam ZA SVE! Magnetizam koriste kao osnovu za njihove izvore energije. Što više naučite o magnetizmu, to bolje. Ljudska rasa ih naziva 'magneti', vanzemaljci ih nazivaju 'polarna zvezda'. Oni koriste polarnu zvezdu [magnetit] vekovima. I ne samo to, oni žele SVU magnetnu energiju na Zemlji. Nameravaju da nastave s iskorišćavanjem te energije, sada i u ubuduće. Dok god smo magnetnu energiju koristili kao neobičnost, nije bilo problema. Ali u skorije vreme, ljudska rasa je počela da korsiti magnetnu energiju i pronalazi više načina za njenu upotrebu kao robu. Napravljen je dogovor. U prvobitnom dogovoru, ljudska rasa (ili oni koji 'predstavljaju' ljudsku rasu, ako se može tako nazvati - Branton) nije imala ništa protiv, 'mi' smo smatrali magnete više nego beskorisne. Dok su ljudi tražili nove izvore energije, okrenuli smo se magnetima. Vanzemaljci su hteli novi dogovor. Šta da ponudimo? Oni su izabrali zemljište, prava na podzemno rudarstvo, životinje i ljude za nove eksperimente. Opšta javnost NIKAD NIJE ZNALA za dogovor. Vladajuće [Bavarski okultisti] glavešine sveta su izabrali drugi dogovor 1933. Ovaj put, 'mi' zauzvrat dobijamo visoko-tehnološko znanje. Sada, što više koristimo magnete, oni traže više ljudi, i zemljišta SAD. 'Prodani' smo za magnete. Ako sumnjate, pogledajte oko sebe – postoje kompanije koje 'zaista' koriste magnetnu energiju, ali se oslanjaju na električnu energiju ili keramičke magnete, NE magnete zasnovane na polarnoj zvezdi [magnetni oksid gvožđa].

u suštini, dobro je da se izučava perpetum mobile princip rada neke mašine,
jes da je na ovozemaljskim uslovima nemoguće napraviti takvo nešto,
ali istraživanjem toga može da se napravi mehanizam za što bolje iskorišćenje energije i rada..to je realno

Сви лифтови се магнетно управљају; нема каблова лифта. Магнетни систем налази се унутар зидова осовине лифта, нема нормалних електричних управљача. Све cе контролише напредним магнетима, укључујући осветљење. Нема обичних сијалица и тунели су осветљени фосфорним јединицама са широким безграничним појасевима. Неки дубоки тунели користе облик фосфорног пентоксида да би привремено осветлили подручја.
Ванземаљци неће ићи близу ових подручја из непознатих разлога.

https://archive.org/stream/UndergroundCitiesAndBases/Underground Cities and Bases_djvu.txt

Приметили смо да, како оргонско-елоптичка скаларна енергија позитивног дејства зрачи преко оптерећеног електричног кола, измерени вати снаге коју то коло троши, опадају, али обављени рад расте (светлост из сијалице се повећава). Видели смо више посла обављеног са мање утрошене енергије. То значи да је ваша електрична енергија много ефикаснија и да ће вам рачун за струју опасти јер трошите мање киловат сати енергије, али се перформансе побољшавају. Оно што се дешава са нашим енергетским уређајима је да блокирају залутале фреквенције у електричној мрежи које искривљују фреквенцију од 60 Хз коју испоручују различите енергетске компаније. Када смо били окружени паметним бројилима које је инсталирала електропривреда, ЕМФ преноси са тих паметних бројила су обезбедили моћну акумулацију негативних електромагнетних утицаја, односно акумулацију скаларне енергије негативног дејства која је доспела у наше енергетске уређаје и ослабила те уређаје па су ти уређаји покренули акумулирајући ДОР и то је спречило наше енергетске уређаје да блокирају залутале фреквенције ЕМФ-а да изобличе сигнал од 60 Хз на електричној мрежи. Затим је наш рачун за струју порастао за фактор од 2,5 на 250 УСД месечно са око 100 УСД месечно. Нико не сматра електропривреде одговорним за прљаву струју коју испоручују, што тера све стамбене и комерцијалне кориснике електричне енергије да троше превелике количине енергије (без апсолутно никакве користи). За мене је то било 1.800 долара годишње повећање мог рачуна за струју за које је одговорна електропривреда. За милион стамбених и комерцијалних обвезника, то значи да су приморани да плаћају 1.800.000.000 долара више годишње од стране енергетских компанија као резултат прљаве струје коју производе и испоручују свим својим обвезницима.
https://tandjenterprises.com/orgone-eloptic-energy.htm

Измерили смо батерије и открили високе нивое ДОР скаларне енергије присутне у свим батеријама.
Измерили смо соларне панеле, електричне генераторе на ветар, електричне генераторе природног гаса, електричне генераторе на отпад, електричне генераторе хидроелектричних брана и електричне генераторе на нуклеарну енергију и пронашли нивое интензитета ДОР-а на 10.000 у свакој од преко 200 електричних електрана ширине од обале до обале у САД. Тај интензитет иде у сваки дом и посао који је прикључен на струју. Постоје бројне студије о емисијама ЕМФ-а на свим фреквенцијама које штете људима. ДОР скаларна енергија и негативно делујући електромагнетни утицаји су у свим тим емисијама ЕМФ. Бројни електронски уређаји имају кристалне осцилаторе у себи за подешавање фреквенција. Ти кристални осцилатори појачавају интензитет ДОР енергије присутне заједно са негативним делујућим електромагнетним утицајима и као резултат тога, многи људи су оштећени од својих електричних уређаја... мобилних телефона, радија, телевизора, микроталасних пећница, рачунара, паметних бројила, стубови за ћелије и 5Г предајници, практично све што се напаја електричном мрежом или батеријама.

Poslednja izmena:

Back