free climbing

aj malo opsirnije....misim... siguran sam da nema po salama, vidjao sam neke likove po jednoj zgradi koja ima reljef stene da se penju , ali to je smesno...
dakle ja nikada nesto ozbiljno nisam video... sigurno da ima ljudi koji se bave, ali ne zanam da li ima pogodnih lokaliteta oko KG

pa nije to kao skate (skejt) izadjesh napolje i vozish se. za pocetak ti je najbolje da pristupish nekoj organizaciji, ili se povezesh sa nekim ljudima koji se vec bave penjanjem.

brate, posteno ja bih najvise voleo da to radim solo , dakle u prirodi , na planini , samo ja i kamen...
organizacije me dosadjuju, dakle najvise bi mi pomogao ako bi mi rekao , gde imam najblize i najpovoljnije da kupim opremu...?

brate, posteno ja bih najvise voleo da to radim solo , dakle u prirodi , na planini , samo ja i kamen...
organizacije me dosadjuju, dakle najvise bi mi pomogao ako bi mi rekao , gde imam najblize i najpovoljnije da kupim opremu...?

moras prvo da naucis kako da koristis tu opremu i da naucis da penjes...dzabe ti oprema ako odes i ne znas sta da radis sa njom i kako da se obezbedis....uclani se u klub opusteni su ljudi u ovom sportu skroz :) ae pozz...

Inače što se tiče freeclimbinga...on ti je kao i vožnja kola...što više voziš to si bolji vozač...svako može da se uhoda i da bude solidan freeclimber..samo je potreban trening...a godine su potpuno nebitne...možete početi i sa 40 god da se penjete..samo treba pohvatati par caka i malo usavršiti tehniku i to je to...vi i priroda..nema ništa lepše :ok:

Back