Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
clown se pitai ja se pitam koliko je to decenija izmedju 1943 i 1948![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
clown se pitai ja se pitam koliko je to decenija izmedju 1943 i 1948![]()
matematisto , ne rece koliko je to "decinija"clown se pita![]()
Ti si ekspert za decenije i spamovanjei trolovanje i glupiranje i pisanje nebuloza ….matematisto , ne rece koliko je to "decinija"![]()
da rezimiramo, ne znas odgovorTi si ekspert za decenije i spamovanjei trolovanje i glupiranje i pisanje nebuloza ….
Ne znas ti nista o pitanjima koje sam ti ja postavioda rezimiramo, ne znas odgovor![]()
nazalost jos uvek ne umem da citam misli .Ne znas ti nista o pitanjima koje sam ti ja postavio![]()
Da rezimiramo spamujesda rezimiramo, ne znas odgovor![]()
Ruzvelt sutno drazu u bulju, a Draza pomaze americke pilote da se sigurno vrate kuci...ni Truman 46 nije prstom mrdno za Drazu, i nije mu padalo na pamet da ga tada odlikuje.nazalost jos uvek ne umem da citam misli .
Ruzvelt sutno drazu u bulju, a Draza pomaze americke pilote da se sigurno vrate kuci...ni Truman 46 nije prstom mrdno za Drazu, i nije mu padalo na pamet da ga tada odlikuje.
Kad saznas zasto je draz dobio nogom u straznjicom od ruzvela javi seda ne gnjavim vise i druge i sebe ...kad saznas koliko je vekova proslo od 43-e do 48-e javi se
![]()
jel to znaci da smo zavrsili sa tom tvojom bajkom o decenijama izmedju 43 i 48-e, pa vala i bilo je vremeKad saznas zasto je draz dobio nogom u straznjicom od ruzvela javi se
Stvarno nemoj vise da gnjavis nikog tvojim nezanjem![]()
Jalta 45jel to znaci da smo zavrsili sa tom tvojom bajkom o decenijama izmedju 43 i 48-e, pa vala i bilo je vreme![]()
Један од трагичнијих догађаја у историјама источноевропских народа.