Frank Sinatra

Odgovor na temu? Izrazavanje misljenja?
Nije li to svrha foruma?

Ali izvinjavam se, jel ovakvo misljenje nije dozvoljeno?
Trebalo je naglasiti u prvom postu:
namenjeno samo za hvalospeve.

Trebalo je naglasiti da se diskusija ne treba svesti na pljuvanje po njemu.

Ali rascistili smo,hvala nebesima. Sad cemo se truditi da serviramo sto lepse i upecatljivije samo da bismo tebe impresionirali. :okok:

uh ma naježila sam se od statistike
nego, ajde, da čujemo utiske, kako vam se čini u ret pak-u? šta vam se svidja / ne svidja u odnosu na ostale članove? ja sam pre godinu dana otvorila temu i niko ga od vas, obožavaoca, ne spomenu ...

uh ma naježila sam se od statistike
nego, ajde, da čujemo utiske, kako vam se čini u ret pak-u? šta vam se svidja / ne svidja u odnosu na ostale članove? ja sam pre godinu dana otvorila temu i niko ga od vas, obožavaoca, ne spomenu...

Ne znam zasto ponizavas neciju "satistiku" :lol:
Onda bi neko drugi trebalo da se "uh najezi" sto je MJ osvojio 13 Grammyja ??

Bas je jaka stvar sto je neko uspeo da osvoji 9 ili 13 Gremija.
To ja/ti mozemo sutra osvojiti samo da hocemo jel da ? :think:

Poslednja izmena:
Andželina Žoli i Džordž Kluni kao Merilin Monro i Frenk Sinatra

Američki glumci Andželina Žoli i Džordž Kluni igraće Merilin Monro i Frenka Sinatru u filmu o poslednjim godinama čuvene seksi ikone, piše "Tajms".

angelina-jolie-red-carpet-yellow-dress12.jpg

Film, koji za sada nema ime, biće adaptacija knjige "The Life and Opinions of Maf the Dog", romansiranoj biografiji Merilin Monro autora Endrijua O'Hagana.

Originalnost knjige leži u izboru naratora, a to je pas po imenu Maf, skraćeno za Mafija, koji je slavnoj divi poklonio Frenk Sinatra.

Po pisanju Tajmsa, rad na scenariju je već počeo i uloge su podeljene - Andželina Žoli bi trebalo da glumi Merilin Monro, a Džordž Kluni Frenka Sinatru.

george-clooney-in-venice1.jpg

U filmu će biti reči o poslednjim godinama života filmske ikone viđene očima njenog ljubimca, maltezera Mafa, od koga se nikada nije odvajala.

Vest o snimanju filma saopštio je sam autor Merilinine biografije na Međunarodnom festivalu knjige u Edinburgu, ali ona još nije potvrđena.

Ukoliko bi se snimio to bi bio treći film posvećen životu Merilin Monro o kojem se priča ove godine. Glumica Skarlet Johanson angažovana je da igra čuvenu platinastu plavušu u filmu "My week with Marilyn", a Naomi Vots će interpretirati Merilinku u ostvarenju "Blonde".

Bas sam skoro cuo odlican remixovan mixtape
Dva kralja New Yorka :Biggie Smalls i Frank Sinatra u istim pesmama
evo jedna od najboljih po meni..
ko zna dobro njegove pesme,prepoznace A day in a life of a fool,sa malo brzim tempom
Sinatra se ovde pojavljuje u refrenu
Inace mixtape se zove : Blue Eyes meets the bed sty

Back