ФРАНЦУЗИ ПОЈЕЛИ КАМИЛУ ...

Nemam nista protiv koleginice, ali reci da je preterala je postalo suvisno jos pre mnogo meseci.

A teme su uglavnom tipa "Kad visoki predstavnik EU za hortikulturu Glik de Hjum Verbertner poseti Botanicku Bastu u Beogradu u avgustu, preporucice nove insekticide" a naslovi TOMA I VUCIC TRUJU DECU EU INSEKTICIDIMA.

E, ovo sad nije lepo ...,
moji naslovi nisu takvi ..

http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=3007699

Nije te zanimalo ..,
ja uvek kažem .. uđeš lepo na profil ..
kod mene ćeš naći 600 tema od 2009. g.,
biraš šta ti srcu drago ..

Inače .. da ti prekratim muke,
moje mišljenje je da je Tadić direktno
instalirao ovo što danas gledamo ..,

to je i sam rekao, ako želiš postaviću ..,

a sve to .. ja sam ovde bar 100 puta napisala ..

Aj sad malo da se šalimo .. dosta je bilo ozbiljnih tonova .. :zcepanje:

Jadna kamila .., ni kriva ni dužna.

Kakva tema, takva i diskusija. Uostalom, ovo nije politička tema, ali ne čudi me što je nisu zaključali.

Francuzi pojeli kamilu koju je Oland dobio od vlade Malija

Kamila koju je vlada Malija poklonila francuskom predsedniku Olandu, j
e pojedena od strane porodice koja ju je čuvala.

fransoa.jpg

Predsednik Francuske, Fransoa Oland je dobio kamilu na poklon od vlade Malija u znak zahvalnosti zbog pomoći u borbi protiv islamskih pobunjenika. Porodica Timbuktuu, kojoj je Oland poverio na čuvanje, zaklala je životinju i pojela.

- Stidimo se onoga što se ovoj kamili desilo. Bila je poklon i nije zaslužila takvu sudbinu - saopštila je vlada severnog Malija. Za Olanda je obezbeđena nova, "veća i lepša" kamila, koja će mu ovih dana, sigurnosti radi, biti isporučena u Francusku.
:klap: Kako kazu Francuzi, ostavi nos, da znamo sta je. :lol:

Kamila koju je vlada Malija poklonila francuskom predsedniku Olandu, je pojedena od strane porodice koja ju je čuvala.
Predsednik Francuske, Fransoa Oland je dobio kamilu na poklon od vlade Malija u znak zahvalnosti zbog pomoći u borbi protiv islamskih pobunjenika. Porodica Timbuktuu, kojoj je Oland poverio na čuvanje, zaklala je životinju i pojela.
- Stidimo se onoga što se ovoj kamili desilo. Bila je poklon i nije zaslužila takvu sudbinu - saopštila je vlada severnog Malija. Za Olanda je obezbeđena nova, "veća i lepša" kamila, koja će mu ovih dana, sigurnosti radi, biti isporučena u Francusku.
Kamila je ostala u Maliju i poverena je na čuvanje porodici Timbuktu. Znači nisu je Francuzi pojeli!
Zato će "veća i lepša" biti isporučena u Francusku.

Back