- Poruka
- 91.505
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Iz muške perspektive, slažem se na ovu sliku.
A vi žene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu imali, ali dodao sam za nekle posle. Sad ću da vidim da nađem da dodam, ako stignem na vremeHaljina iz uvodnog je wow!
Fale ti slike za 2, 4, 5
Ženske bermude su dugo bile modni zločin4. Dugi šortsevi
Duži teksas šortsevi ili bermuda krojevi su ovog leta must-have. Uz jednostavnu majicu i diskretne aksesoare, dobija se onaj neodoljivi francuski balans između ležernog i šik.
2. Halterneck krojevi
Halter majice i haljine svi vezujemo za ’90-e i početak 2000-ih, ali sada su zvanično ponovo u opticaju zahvaljujući francuskim trendseterkama. Lepo je videti ovaj retro komad kako živi novu mladost.
Daj sliku da dočaraš šta ti je na pametiŽenske bermude su dugo bile modni zločin
4. Dugi šortsevi
Duži teksas šortsevi ili bermuda krojevi su ovog leta must-have. Uz jednostavnu majicu i diskretne aksesoare, dobija se onaj neodoljivi francuski balans između ležernog i šik.
Kapri patalone su kul. Više mi se sviđaju kad je dužina 7/8 nego 3/4. I da prate liniju nogu, a ne uske ko helanke7. Kapri pantalone
Trend koji budi mešovite reakcije, ali francuske dame uspevaju da ove pantalone učine ozbiljnim i odraslim komadom. Crna kombinacija i bela košulja? Pravi modni pogodak.
Pogledajte prilog 1753308
Komentar postavljača teme: Ne sviđa mi se uopšte, ali zato ovo može
Pogledajte prilog 1753309
kao i ovo
Pogledajte prilog 1753310
Nebitno kakve. Sve bukvalno. Žene su ih hejtovale najstrašnije.Daj sliku da dočaraš šta ti je na pameti
Meni se sviđaju te zelene što sam gore stavio. Uber seksi.Nebitno kakve. Sve bukvalno. Žene su ih hejtovale najstrašnije.
Uglavnom mi se ne sviđa2. Halterneck krojevi
Halter majice i haljine svi vezujemo za ’90-e i početak 2000-ih, ali sada su zvanično ponovo u opticaju zahvaljujući francuskim trendseterkama. Lepo je videti ovaj retro komad kako živi novu mladost.
primeri
Taj me modni detalj ne bi privukao, ali bih ignorisao na dobrom modeluUglavnom mi se ne sviđa
Može ovako nešto ležerno
![]()
Ne one debele omče oko vrata
5. Puter žuta
Većina ljudi ili ne može više da čuje za ovu boju, ili ju je potpuno prihvatila. Francuske devojke sa Instagrama su definitivno u drugoj grupi — i ako njih nešto oduševi, veruje se da vredi probati.
Meni su točkice super, jako mi se sviđaju i smatram ih slatkim i ženstvenim.6. Tufne
Tufnice su francuska verzija kišobrana za Britance – neizostavne!
Pogledajte prilog 1753307
Komentar postavljača teme: Ne sviđa mi se uopšte, al ko pa mene pita![]()