Francuski predsednik Emanuel Makron tuži zbog tvrdnje da je prva dama Brižit muškarac

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.830
Makroni uzvraćaju udarac zbog „neumoljivog maltretiranja na svetskom nivou“.

Francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit podneli su tužbu za klevetu u SAD protiv desničarske influenserke i podkasterke Kandas Ovens, usmerenu na njenu tvrdnju da je prva dama Francuske muškarac.

Makroni su u tužbi podnetoj Višem sudu u Delaveru naveli da je Ovens vodila lažima ispunjenu „kampanju globalnog poniženja“ kako bi promovisala svoj podkast i proširila svoju „mahnitu“ bazu obožavalaca.

Ove laži su uključivale i da je Brižit Makron (72) rođena pod imenom Žan-Mišel Tronje, što je pravo ime njenog starijeg brata, rekli su Makronovi.

1753394956435.png

Mene interesuje pravi razlog zašto je tužio?

U svom podkastu u sredu, Ovens je rekla: „Ova tužba je prepuna činjeničnih netačnosti“ i deo je „očigledne i očajničke strategije odnosa s javnošću“ da se ocrni njen ugled.

Portparol Ovens je nazvao tužbu pokušajem da je maltretiraju, nakon što je Brižit Makron odbila Ovensine ponovljene zahteve za intervju.

„Ovo je strana vlada koja napada prava američkog nezavisnog novinara zagarantovana Prvim amandmanom“, rekla je portparolka.

Makronova tužba se fokusira na osmodelni podkast „Becoming Brigitte“, koji ima više od 2,3 miliona pregleda na Jutjubu, i X objava povezanih sa njim.

Prema Makronovima, serija je širila „proverljivo lažne i razarajuće laži“, uključujući i da je Brižit Makron ukrala tuđi identitet i prešla u ženski pol, i da su Makronovi krvni srodnici koji su počinili incest.

U tužbi se razmatraju okolnosti pod kojima su se Makronovi upoznali, kada je sada 47-godišnji predsednik bio srednjoškolac, a Brižit učiteljica. Navodi se da je njihova veza „ostala u granicama zakona“.

U septembru je Brižit dobila parnicu na francuskom sudu protiv dve žene, uključujući samoproglašenog medija, koja je doprinela širenju glasina o njenom polu.

Apelacioni sud je ovog meseca poništio tu odluku, a Brižit Makron se žalila najvišem sudu Francuske.

možda ga zbog ovoga čereče kako mu je žena trandža otkud znam

Makron: Francuska će priznati državu Palestinu u septembru u UN​

Francuska će priznati državu Palestinu na Generalnoj skupštini UN u septembru u Njujorku, izjavio je večeras predsednik Emanuel Makron (Emmanuel Macron).
„Verni svojoj istorijskoj posvećenosti pravednom i trajnom miru na Bliskom istoku, odlučio sam da Francuska prizna državu Palestinu“, napisao je Makron na društvenim mrežama Iks (X) i Instagram.

Nije mi jasno, ako može neko da objasni. Zašto bi bilo ko mislio da Brižit Makron nije žena? Kako se došlo na tu ideju.
Od svih načina da neko dobije preglede ovo je baš čudno. Čudno kao ideja. Zašto to neko nije mislio za suprugu Džozefa Bajdena. Pala mi ona na pamet, sličnih su godina i liče .
Možda zato što izgleda kao troon? Ono, ljudi imaju oči i sposobnost opažanja?

Ne kažem da tjeraš bilo koga, nego predlažem da daš neki sažetak ako si sve odgledala, za nas kojima se to ne da. Za početak, zašto se uopće uhvatila Macronovih?
Ima previše detalja da bi se svelo na skraćenu verziju, zato i kažem da treba odgledati da bi se razumelo. A počelo je sa činjenicom da je žena stupila u vezu sa detetom od 14 godina jer je on toliko imao kad mu je bila nastavnica, ne 15 kako tvrde zvanični podaci. Da su lažne slike sa njenog venčanja s prvim mužem, da su lažne slike njene porodice itd. Da Kendas laže, izmišlja činjenice, da pisac knjige o celom slučaju, koju je pisao 8 godina, nije morao da pobegne iz Francuske, ne bi je tužili kao i još dve Francuskinje. Tu ima gomila prljavog veša u koju su umešane i francuska tajna služba, Rotšildi. Čak je i Tramp zvao Ovensovu u vezi cele priče. Od mene toliko, a ti sam odluči hoćeš li gledati ili nećeš.

Ima previše detalja da bi se svelo na skraćenu verziju, zato i kažem da treba odgledati da bi se razumelo. A počelo je sa činjenicom da je žena stupila u vezu sa detetom od 14 godina jer je on toliko imao kad mu je bila nastavnica, ne 15 kako tvrde zvanični podaci. Da su lažne slike sa njenog venčanja s prvim mužem, da su lažne slike njene porodice itd. Da Kendas laže, izmišlja činjenice, da pisac knjige o celom slučaju, koju je pisao 8 godina, nije morao da pobegne iz Francuske, ne bi je tužili kao i još dve Francuskinje. Tu ima gomila prljavog veša u koju su umešane i francuska tajna služba, Rotšildi. Čak je i Tramp zvao Ovensovu u vezi cele priče. Od mene toliko, a ti sam odluči hoćeš li gledati ili nećeš.
Ukratko, promovira knjigu. Ok.

Nije mi jasno, ako može neko da objasni. Zašto bi bilo ko mislio da Brižit Makron nije žena? Kako se došlo na tu ideju.
Od svih načina da neko dobije preglede ovo je baš čudno. Čudno kao ideja. Zašto to neko nije mislio za suprugu Džozefa Bajdena. Pala mi ona na pamet, sličnih su godina i liče .
Pa pogledaj podkast na youtubetu ili njenom sajtu.

Ko nije gledao propustio je fenomenalne momente.

Kao kad su iskopali snimak muskarca koji je promenio pol na Francuskoj tv od pre 40 godina, zamagljana slika ali kada prica koristi iste fraze kao gospodja.

Ili kad je umro njen bivsi muz sa kojim ima decu, a koji je bio potpuno izbrisan iz postojanja do te mere da ni deca ne znaju kad je umro, a sve njegove slike su unistene tako da je familija jedva nasla jednu jedinu njegovu preostalu sliku na celom svetu i nju stavila na citulju. A na slici je lik u kupacim gacama na plazi. I ta slika u gacama je na citulji.

Ili rodjak kog su napalili da tuzi novinare i obecali mu advokate iz palate o drzavnom trosku, a onda ga ispalili i covek se godinama razvlacio po sudovima. Zbog cega je popizdeo pa je poceo da cinkari, od njega je i ona citulja...

Ili kad Kendis koristi kineski softver kome da sliku deteta i odrasle osobe i softver prepoznaje da li je to ista osoba ili nije...

Sve da i jeste bila muško, ono, što koga briga? Sve da je Macron gey, opet, što koga briga? A posebno nju, američku državljanku.

Candice tvrdi i da su u rodu i da je njihova veza incest.

Tvrdi i da je Macrona stvorila i postavila za predsjednika CIA u sklopu projekta MK Ultra.

I onda glupim Amerima prodaje merch na tu temu.
Nigde ne pominje CIA u podkastu.

Back