Француска отвара сале за дрогирање, Немачка ослобађа неонацисте !!

NalimInTheHous

Primećen član
Poruka
735
Париз -- Француска влада планира да до краја године отвори просторије у којима би наркомани могли да се дрогирају под надзором медицинског особља, јавља АФП.

4687926375086510d4d620243509219_368x276.jpg

"Верујем да ће примена овог експеримента почети до краја године“, изјавила је министарка здравља Марисол Турен и додала да су се многе општине сложиле да се на њиховој територији отворе "сале за легално дрогирање“.

Сличне просторије већ постоје у другим европским земљама, укључујући Велику Британију, Швајцарску и Немачку. У центрима се, како наводи АФП, обезбеђују стерилне игле и медицински надзор за наркомане који себи убризгавају хероин и друге илегалне дроге.

Пројекта је брзо изазвао критике француске десничарске опозиције, на челу са бившим министром образовања Ликом Шателом, који га је назвао "неодговорним".

"Тиме шаљемо погрешну слику младим људима у нашој земљи. Такође, забрињава ме и то што је ту идеју предложила управо министарка здравља, чији је задатак да штити и Француску и њену омладину", рекао је он за Канал плус.

С друге стране, правник Жан-Мари ле Ген из редова социјалиста поздравио је отварање "сала за дрогирање".

"Ова храбра одлука довешће до тога да Француска добије ефективно помоћно средство којим ће бити смањен ризик за наркомане", навео је он у саопштењу.

Немачки политичари шокирани су сазнањем да се у земљи на слободи налази око 110 неонациста, против којих постоје налози за хапшење и указују да се тема неонацистичке групе НСУ, којој се на "душу" ставља убиство осам Турака, једног Грка и једне немачке полицајке, не сме посматрати као изоловани феномен.

Neonacisti-527.jpg

"Ми имамо још 'темпираних бомби' у землљи", рекао је председавајући парламентарне комисије за испитивање случаја НСУ Себастијан Едати и оценио да је бројка од око 110 неонациста знак за то да се та група из Цвикауа не сме посматрати као изоловани феномен.

Савезни немачки министар унутрашњих послова Ханс-Петер Фридрих је овог викенда рекао да Савезна криминалистичка служба полази од тога да у подземљу има 110 десних екстремиста, за којима се трага, уз налог за хапшење.

Шеф партије Зелени Џем Ездемир је назвао скандалозним да се годину после откића десних терориста из НСУ више од 100 неонациста живи у подземљу и "и тамо неометано могу да планирају сличне акте насиља".

Савезни министар правде Сабине Лојтхојсер-Шнаренбергер је пледирала за реформу сигурносних служби, посебно, Службе за заштиту Устава, а демохришћанин Волфганг Бозбах је бројку од око нешто више од 100 екстремиста назвао застрашујуће високом.

lepa, slatka, bezalternativna, obećana, demokratska... euRUPČAGA...

Pa vidite i sami koliko pojedine drzave popularizuju droge ,ranije su to uglavnom cinile kroz filmove a sada im cak otvaraju sale za drogiranje daju med.osoblje igle i ostali pribor ,legalizuju tu bolest jer na njoj zaradjuju milijarde evra ,sve vise sam ubedjen da te drzave stoje iza proizvodnje i distribucije svih vrsti droga a kosovo su nam oteli da im bude nesto kao stovariste za drogu to su potvrdili i bivsi celnici naseg db .Ne vidim da se nijedna drzava bori sa ovim problemom nego se cak sve vise stimulise i popularizuje i droga i ****** i sve moguce izopacenosti ,ja sam svestan da je to na zapadu normalno ali zasto nas teraju u propast,ajde ko ima vide od 25-6godina nece mu na pamet pasti takve stvari ali decu nam truju kako fizicki drogama tako psihicki sa svim ovim izopacenostima i od nas se ocekuje da sve to mirno gledamo, nedaj boze da udjemo u tu sodomu od eu

U Srbiji nema nacista i narkomana
UI Srbiji živi čista čisto srpska rasa
Heil Serbia

U Srbiji postoji čika s lopatom koji je za ove evropljane izmislio medicinu. Umesto soba za drogiranje treba otvoriti antistres centre gde ljudima koji imaju stresan posao i potrebu da se isprazne treba podeliti lopate i napujdati ih na narkomane koji kriziraju. Tako će jedni drugima pomoći.
Treba svako veče nakon "Laku noć deco" (ne znam jel to još postoji) puštati slike lopatanja narkomana i tako im objasniti šta ih čeka ako počnu da se drogiraju.

U Srbiji nema nacista i narkomana
UI Srbiji živi čista čisto srpska rasa
Heil Serbia

Narkomani uglavnom glasaju za ds i ldp (parola: od nas zavisnika zavisi bezalternativna budućnost, jer mi smo zavisnici i ljudi sa vizijama)...
Nacisti, klerofašisti su: 64 županije, žene u crnom (donjem vešu), centar za dekontaminaciju, u92, peščanik itditditditd (parola, Srbija ulazi u eu bez Srba)...
Srbija nije samo država sa većinskim Srpskim stanovništvom, u Srbiji žive i mađari, i slovaci, i rumuni, i bugari, i rusini, i grci, i Rusi, i Ukrajinci, i Česi, i nemci, i Poljaci itditditditditditditd...

Toga kod nas nema , samo budaletine .:kafa:

Nemoj da zaboraviš sve one primitivne, zatucane čobane koji su sišli sa planinčine (to se pogotovo odnosi na one koji su se sa juga dovukli u Vojvodinu, i koji najviše vole da pljuju po svom rodnom selu / kraju i naravno po svom narodu i državi... to je najsmrdljivija stoka sitnog zuba, gora od najgorih mandova) :hahaha1::per:

Još pre 7-8 god.je u kraju bio jedan kombi u kojem su medicinski tehničari neki šta li su delili besplatno špriceve i opremu za kuvanje đankijima,sad ne znam da li su se tamo i drogirali ali bila je ista ta priča,to je sve dobro da ne koristi više njih 1 špric da se ne bi širile zaraze itd itd...kasne Francuzi.:mrgreen:

Znaci, mi smo se prvi setili...extra.

Sta je bilo s onim nacije Davidovicem? Je l' hapsen, osudjen?

al cekaj onda ako se on drogira moze da kaze od koga je kupio drogu i onda uhvate tog dilera i on kaze od koga je kupio... a droga nije legalna
znaci mora prvo da se legalizuje droga da bi moglo to da se radi

to sam videla u nekoj americkoj seriji zasto to nije dobro... pretp da je heroin skoro svuda zabranjen tj prodaja
ali posto je to EU onda je to u skladu sa zakonom samo kako

al cekaj onda ako se on drogira moze da kaze od koga je kupio drogu i onda uhvate tog dilera i on kaze od koga je kupio... a droga nije legalna
znaci mora prvo da se legalizuje droga da bi moglo to da se radi

to sam videla u nekoj americkoj seriji zasto to nije dobro... pretp da je heroin skoro svuda zabranjen tj prodaja
ali posto je to EU onda je to u skladu sa zakonom samo kako

Lekari prodaju drogu. Njima ionako ništa nije sveto. ;)

Back