- Poruka
- 667
kazem ja vi neverujete
šta kažeš ti
šta kažeš ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brale, ti ne znaš šta pričaš.
Da li si ikad čuo za Irsku republikansku armiju koja vodi krvav rat sa britanskom vojskom zadnjih pola vijeka? Ili se to oni samo igraju...
Iako su objavili prekid oružanih sukoba, par sabotaža je opet bilo.
Idi malo na igraliste da se igras sa decom.
Kao prvo IRA vec pola veka ratuje sa Engleskom
kao drugo vekovna ognjista engleza bas i nema puno u Skotskoj
kao trece zadnji put kad se Skotska probbala odvojiti krvavo je vracena nazad
kao cetvrto Skotska ima zalihe nafte i metala
Kao teto proporcionalno sa brojem stanovnika standar bi im bio znatno veci
i kao sesto![]()
evo ga jos jedan "englez" koji je najzapadnije video eventualno Sabac
IRA je teroristicka organizacija par ekselans, i to sto " ratuje " sa vlasti na ostrvu nije nikakav argument...odnosno, jeste, onoliko koliko je argument UCK kada je ratovala sa srpskom vladom.
"vekovna ognjista " su pomenuta kao sarkazam, ali to je sada vec druga prica. Bukva je cudno drvo, tvrdo i tesko.
kada se to poslednji puta skotska pokusala odvojiti od britanije???...mozes li da napises???
standard u skotskoj veci nego u ostatku UK???...pa ti si saljivdjija neki...mislo sam da si ozbiljan , a na kraju vidim da se zezas![]()
Osim sto su izmislili najvise najsurovijih sprava za mucenje ljudi,vels i skotska imaju pravo na nezavisnos od UK, i niko se oko toga ne uzbudjuje previse.
ako skoti na nekom referendumu izglasaju nezavisnost, niko im nece praviti zbog toga probleme, a narocito nikome u UK nece pasti na pamet tako idiotska ideja, kao onomad slobodanu i njegovoj kliki, da ratuju zbog osamostaljenja skotske.
u velsu ce malo teze da prodje takva ideja, iako je i u skotskoj prenaduvana prica, odnosno, daleko je od toga da se zaista osamostale od UK.
ukratko, nisu svi tolike budale da odmah potegnu nozeve i pokolju se radi "ocuvanja vekovnih ognjista"...ljudi u skotskoj prvo gledaju od cega ce da zive, i kako bi se odvajanje skotske odrazilo na njihov zivotni standard, i to je najveca prepreka samostalnosti.
a ako se tako odluci, ostali ce da im mahnu za srecan put, i nastavice da zive kao i do tada.
Jos je cudnija suplja bukva .
Eee tesko meni kad me vredjaju takvi kao sto si ti .
Nego nisi ti pominjao gradjanski rat nego rat uopste , al nema veze vidim da probas da se izvuces .
A ako nisi cuo zalihe nafte u Skotskoj nemam sta da pricam vise sa tobom .
A o poslednjem odvajanju Skotske moraces malo da proguglas , jer meni ne pada na pamet da tebe ucim istorije .
A i mogao bi malo da povedes racuna o recniku nisam ti ja ni rod ni pomoz bog .![]()
Osim sto su izmislili najvise najsurovijih sprava za mucenje ljudi,
u srednjem veku,i sto im u tome nije bilo premca,
zapalili najvise vestica na lomacama,
bili glavni u krstaskim ratovima,............
............a inace su miroljubiv narod![]()
Osim sto su izmislili najvise najsurovijih sprava za mucenje ljudi,
u srednjem veku,i sto im u tome nije bilo premca,
zapalili najvise vestica na lomacama,
bili glavni u krstaskim ratovima,............
............a inace su miroljubiv narod![]()
Oooooooo,da,kako sam samo mogla da zaboravim Afganistan,bese li danas 08.09 2009.????
gde ti zivis?? u pokvarenom vremeplovu???![]()
evo ga jos jedan "englez" koji je najzapadnije video eventualno Sabac
IRA je teroristicka organizacija par ekselans, i to sto " ratuje " sa vlasti na ostrvu nije nikakav argument...odnosno, jeste, onoliko koliko je argument UCK kada je ratovala sa srpskom vladom.
"vekovna ognjista " su pomenuta kao sarkazam, ali to je sada vec druga prica. Bukva je cudno drvo, tvrdo i tesko.
kada se to poslednji puta skotska pokusala odvojiti od britanije???...mozes li da napises???
standard u skotskoj veci nego u ostatku UK???...pa ti si saljivdjija neki...mislo sam da si ozbiljan , a na kraju vidim da se zezas![]()
Oooooooo,da,kako sam samo mogla da zaboravim Afganistan,
Irak,Tunguziju........![]()
Lepo ti rece ovo za bukvu .
Други значајан период Шкотске историје је дугогодишња борба за самосталност. Рат са Енглеском, који је трајао дуги низ година у облику борбе на војном, дипломатском и економском пољу. У тој борби највише се истицао Вилијам Валас. Валас се борио за шкотску слободу. О њему су писане многе песме и приче, а у деведесетим је снимљен и филм „Храбро срце“. У том рату многи од шкотских племића су пали. Најтрагичнија је погибија краљице Мери, у неким причама она је била названа „Краљица Шкота“. Шкотска је дала многе животе у тој борби, на крају испоставиће се судбоносној за шкотски народ.
I sledeci put ne gnjavi mene nego probaj da procitas nesto korisno![]()
vidim da si se naguglao, predhodnih pola sata...ako, ako, nije to lose
ali, sve sto si napisao nema veze sa danasnjim stanjem u severnoj irskoj, i osamostaljnjem skotske od UK...da bi to razumeo, ne vredi "google' nego kartu za avion, pa u Britaniju jedno bar godinu dana, da provalis o cemu se tu radi...![]()
...........jeste,.........ne znam kakva te lepa secanja vezu za Tunguziju, i kako si mogla da zaboravis...
promasila si temu, metu, cilj, planetu , vreme...sve...
tema je o evetntualnom "gradjanskom ratu" za koji se neznalice nadaju da ce da izbije u UK, ukoliko skoti proglase samostalnost. Od toga , na njihovu zalost, nema nista...
A Tunguzija se ne zaboravlja...![]()
sta je sa istorijom ?
vidim da si se naguglao, predhodnih pola sata...ako, ako, nije to lose
ali, sve sto si napisao nema veze sa danasnjim stanjem u severnoj irskoj, i osamostaljnjem skotske od UK...da bi to razumeo, ne vredi "google' nego kartu za avion, pa u Britaniju jedno bar godinu dana, da provalis o cemu se tu radi...![]()