FR-NEM-PTIČ-OVČ TRIO

(priče o kerećim ljubavima)​

FR-NEM-PTIČ-OVČ TRIO

Naše devojke sede kući....ne idu u lov. Nikad i nisu jer nismo ljubitelji lova a vala ni Maca nema džip. Kaže kad mu kupim džipa hahahaah će ide u lov...bez toga nikako.
I tako......svi sedimo kući. Ženskadija čuva kuću odlično....moreee....žensko je to ...:manikir: Nema šanse da neko prodje.....ma ni da se zakašlje blizu kuće a da one ne lanu. O sirenama kola iz celog naselja da ne pričam. I na vetar laju...ihaaa....još kad krene iz centra grada nanjuše ga i počne lajava predstava ispred kapije.
E, sad Maza.....napunila je 14 godina duša moja kereća....pa slabije čuje i vidi....ne stalno doduše nego samo kad joj odgovara, pa kad stane kod kapije i krene da laje ....ne zna se na šta....možeš da je dozivaš i vičeš da prestane koliko hoćeš....abera ta ne daje. Onda odeš do nje, okreneš je prema kući i kažeš „idemo Mazo“ i ona kreće. Ili zoveš je da udje u kuću a ona te pogleda.....i ladno nastavi svojim putem......ič nas ne zarezuje.:hej: Matora je i zna da joj se može.....lepo bre vidiš kako te zaebava....lično i personalno se nameće hahahah A kad zaspi......spava kao čovek a ne kao ker, onako, na pola sna, tako čvrsto zaspi da moraš da je drmusaš i da je probudiš, pa sačekaš malo da se rasvesti i uoči....i onda joj kažeš da izadje. I teže se kreće....mada trči ali su zadnje noge nekako ukočene......nema te lakoće.....eh, starost je svud ista, i kod ljudi i kod životoinja. Ali, i dalje krade hranu hahahaha....dokle god to radi naša matorka je dobro.....sad smo sretni kad mazne nešto hahahah
Šaša je i dalje luda.....nedoraslo kuče pa to ti je. Totalno nesazrela osoba.....ona bre kao da je pokupila svu brljivost iz obe kereće familije do petog kolena.:tease:..mada smo skloni da verujemo da su i hiljade udaraca glavom u zid hodnika učinile svoje...jer se toliko zatrči i proklizava po parketu pa kad zvekne u onaj zid......da nije njega otišla bi bar dva placa niže hahaha. I to kuče se samo tako uprlja....juče je došla za ljubičastom flekom na glavi.....gde je našla tu boju u onom našem malom placu, niko ne zna... ...jedino da je gurala glavu u rascvetali žbun mačijeg oka..:eek:..mora da je to jer samo on ima cvetove indigo boje. Gde li pronalazi sva ona motorna ulja i tovatne masti ostaje nepoznanica. Po ceo dan ta vija guštere....sedi na tremu, kao sfinga.....ič se ne pomera....pogled uperen u osunčani zid....pa kad se stušti ka njemu......odoše saksije u....kažemo mi lepo.....ima si ona neku falinku od kako je došlo na svet hahahaah brljivče naše mazno jer pored gmizavaca ona vreba i svačije ruke da je šaškolje i maze....ne bira ruke uopšte opajdara ali ima pik na goste hahahaah
Meš......pa on je jedan jako stabilan momak....psihološki profil....toliko stabilan da se može reći da je živ smoren..:dosadno:..samo gura glavudžu u nečije krilo da se mazi, ili se izvrće na stomak sa sve četiri uvis......ili legne negde na prolaz tako da ga svi preskačemo.....hahahah pet para taj ne daje sve dok mu neko ne kaže da se pomeri. I takav je, prosto živahnost vrca iz njega dok ne naidje neko na kapiju ili ptičica hahahah E, onda je to pas čuvar....brz, okretan, u jurišu sa zubima koji se belasaju iskeženo i svakim mišićem koji se pomera ispod one silne dlake.:cool:
Dakle, devojke čuvaju kuću stalno.......24 sata sata bre je Šašava dežurna i kad treba i kad ne teba prevencije radi....Maza kad je budna ....a Meškica izmedju smaranja i lova na vrapce čuva sve nas......svaki njegov lovni pokušaj je bezuspešan jer on dok samo podigne jednu nogu u nameri da poskoči....vrabac ode, napravi vrapčiki, iškoluje ih i vrati se na drugo drvo da opet probudi ptičarski nagon u našem nemačkom pcetu.
Eto..tako funkcioniše naš francusko-nemački-ptičarsko-ovčarski trio.

PS Dobro vam jutro želimo ....na svim jezicima ljubavi...poliglote bre hahahaah​

Ljiljo, ja ovo čitam i plačem....Svaki njihov pokret kao da gledam, one Mazine okice se ne zaboravljaju....samo sam nju smela da mazim a ona se tako
umiljato nudila...Bože, koja lepota u tvom okruženju...Hvala ti za priču o pravim ljubavima, postojanim i iskrenim.... Meni ovo sve jutros došlo kao terapija....Hvala puno:)

mari47;bt144763:
Ljiljo, ja ovo čitam i plačem....Svaki njihov pokret kao da gledam, one Mazine okice se ne zaboravljaju....samo sam nju smela da mazim a ona se tako
umiljato nudila...Bože, koja lepota u tvom okruženju...Hvala ti za priču o pravim ljubavima, postojanim i iskrenim.... Meni ovo sve jutros došlo kao terapija....Hvala puno:)

Hahahahaha Maza je bila pored tebe jer smo sedeli za trpezarisjkim stolom.....a tu je potencijalna klopa bre hahahahaah
Nadam se da ti je lakše posle terapije ....:cmok2:
Mnogo vremena treba da se sve ovo ispiše, prebaci, postavi......ali vredi kad izaziva ovako lepa osećanja kod čitalaca.....hvala tebi draga prijateljice :).........ruke gore i vaaataaaj :heart:

Poslednja izmena:
zxy;bt144765:
Puno dvorište ...ljubavi
i ne smo dorište već i kuća
ali za to treba imati srca
i blog ti je takav
ljubav i iz njega vrca :heart::klap:

Hvala Z....vrca ljubav, naravno
iz većine blogova
mnogo rada, mnogo srca ih je napravilo
zato ih i ostavljam u amanet dolazećim

Za tebe, ljubitelju pasa i prirode, u ovo lajavo jutro :cmok2::heart:

Poslednja izmena:
images

Evo ti jo malo kerova!:heart:

Poslednja izmena od moderatora:
Divim se tvojoj ljubavi prema psima....ona izvire iz svake napisane riječi....
Ne znam zašto,al nakon što pročitah i vidjeh tvoj jutrošnji blog pade mi napamet ono što sam jucer negdje procitala
"Priroda nije fer.Psima nije dala mogućnost da govore,a ljudima je dala mogucnost da laju"
Dobro ti jutro Ljiljka!

RiadaT.;bt144773:
Divim se tvojoj ljubavi prema psima....ona izvire iz svake napisane riječi....
Ne znam zašto,al nakon što pročitah i vidjeh tvoj jutrošnji blog pade mi napamet ono što sam jucer negdje procitala
"Priroda nije fer.Psima nije dala mogućnost da govore,a ljudima je dala mogucnost da laju"
Dobro ti jutro Ljiljka!

Psi su......pa, razumemo se hahahaha
"Priroda nije fer.Psima nije dala mogućnost da govore,a ljudima je dala mogucnost da laju" ....dodala bih i ujedaju jače i češće nego psi :klap::klap::klap:
Falaaaaaaaa......ajmo, rukice gore i vataaaj :heart:

RiadaT.;bt144776:
Što tako visoko bacaš ta "srceta"....pa nisam ja rukometasica kao Mari da mogu tako lako hvatati;)....Evo,jedva uhvatih.....evo sad i tebi jedno:heart:

Mari 176 cm visoka....Ma, kad se setim samo moje nedosanjane karijere
sve zbog predrasuda onog vremena....:roll:
Sad vatam srca od papira, tako ja zovem smajlije....;)

mari47;bt144779:
Mari 176 cm visoka....Ma, kad se setim samo moje nedosanjane karijere
sve zbog predrasuda onog vremena....:roll:
Sad vatam srca od papira, tako ja zovem smajlije....;)

ma ti si gospoja bre....visoka doduše
ne mog ja da frlim tolko visoko
jer sam prirodno tupava za loptu :zcepanje:
za drugo nisam :manikir:

ajd sad......evo, baš se trudim skoncentrisano da gi frlim :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

LJILJA MMM;bt144782:
Ma jok...nisam visoko bacila nego mora da je bilo malo kafe u toj džezvi :zcepanje:
evo......:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
bacih mu jutros jedno bre......ne znam dal ga ufati il ne....mora da zabacuje štapove.... al sad ću opet.. :zcepanje:

Kafe ima sasvim dovoljno,al imam drugi problem....bem ti,imam samo jedan cigar u kutiji....kako sad da pijem kafu,eto..koga da posaljem do trafike...:zcepanje:
izgleda da cu morati lično da odem:dash:
A da zamolim Z-a ,sta mislis:zcepanje:

RiadaT.;bt144785:
Kafe ima sasvim dovoljno,al imam drugi problem....bem ti,imam samo jedan cigar u kutiji....kako sad da pijem kafu,eto..koga da posaljem do trafike...:zcepanje:
izgleda da cu morati lično da odem:dash:
A da zamolim Z-a ,sta mislis:zcepanje:

Mislim da je tvoja lična vizita trafici izvesnija da dobiješ cigare nego da šalješ Z-a.....taj je zabavljen ženo negde....namešta mamce :per::gace::brus: :zcepanje:

Back