FOX TV

Obersturmfuehrer:
what language did you use to write them hate letter?
Чак и да сам ја писао писмо,како ти претпостављаш да бих написао ''hate letter'',како си га назвао?
Друже,ти си препун предрасуда...Како ти само нешто тако падне на памет? :confused:

Узми и напиши писмо да желипш да буде на ћирилици, реци им то, што нас је више то боље, и спомени устав

cau-cau:
Večeras oko pola jedan sam ostao bez teksta, svi naši Srpski preci se prevrću u grobu.
Jel ste videli šta su pustili ovi lisičari ( Fox ), mrtvi ladni na nacionalnoj frekfenciji pustili hrvatsku emisiju ( da nekažem neku težu reč ). Gde su sada ovi radiodifuzni što gase televizije gde se čuju srpski pesme ( najnoviji primer Palma i ko zna koliko televizija na lokalnom nivou ) a ovamo nam guraju hrvaštinu na nacionalnu frekfenciju. Živ nisam da čijem njihovo obrazloženje.
Ja jedino ne razumem kakvu vrstu televizora imas. Ako je neki TV bez daljinskog, ako si ti invalid, i ako ti niko nije bio kuci onda... Doduse postoji jops jedna polumogucnost, a to je da si ti mazohista, ali sto se onda ZALIS

Вечерас је био сегмент са женом и два детета, кежу да им неки комшија зазиђује пут код викендице код Стариграда, и спречава им пролаз. Онда је жена јавно питала "Јел то зато што смо Срби? Он нам је рекао да немамо овде шта тражити јер смо Срби" То је питала јавно а био ј еприсутан и полицајац којијој је одговарао са правне тачке.

Alekasandar2:
Вечерас је био сегмент са женом и два детета, кежу да им неки комшија зазиђује пут код викендице код Стариграда, и спречава им пролаз. Онда је жена јавно питала "Јел то зато што смо Срби? Он нам је рекао да немамо овде шта тражити јер смо Срби" То је питала јавно а био ј еприсутан и полицајац који јој је одговарао са правне тачке.
c029.gif

Зашто вас било шта изненађује у овој држави,када се зна да је досманлијска власт продала готово све ресурсе усташама.Жути иду на тотално уништавање свега што је српско.

Veliko naucno otkrice! Prvi princip Dinoglupike: glupost i zatucanost su toliko stisljive i male da neverovatna kolicina moze da stane na jako mali prostor.
Hocu da me neko predlozi za Nobelovu nagradu!

Uuuuu...pa onda sam 'ebo cvorka....jeza...prepelicu...sta god....:-D
"Mama,mama, ova se gadja Ustavom....!"
"Jesi li ti zeno normalna? Onolkom knjigom da mi gadjas dete?"

Back