FOX life

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

fes

Zainteresovan član
Poruka
345
Da li gledate fox life???? Koja vam je omiljena serija??? Ja trenutno gledam monday, monday,stiklama do vrha (Lipstick Jungle) i da draga!

Fox-life me je totalno razočarala kao "renomirana" svetska TV stanica. Prikazuju pet-šest serija po pet-šest godina, Bezveze, gori su od RTS-a kad su reprize u pitanju.

Fox-life me je totalno razočarala kao "renomirana" svetska TV stanica. Prikazuju pet-šest serija po pet-šest godina, Bezveze, gori su od RTS-a kad su reprize u pitanju.

Ne ukidaju serije, nego ih repriziraju (uglavnom od pocetka) pre nego sto stigne nova sezona, ako je u najavi. Trenutno pustaju od pocetka bar tri serije, ali ipak, ima i novih - Lipstick jungle, Monday Monday, Life of Riley, uskoro pocinje Stacked. Ponovo emituju The L Word, Dead like me, Dirty Sexy Money, Living with Fren... itd. U svakom slucaju, pustaju staro, ali i novo :)

Kakva glupost :D
Voleo bih da vidim kako bi ti popunila programsku semu jedne takve televizije. Imala bi 8 sati premijera 300 dana u godini? :hahaha:
Prethodni post ti je sve objasnio :ok:
Pogledaj Discovery, History, Animal Planet svi oni vrte stare epizode raznih serijala u krug sa povremenim premijerama novih epizoda/emisija. Takve "zanrovski" specijalizovane televizije tako funkcionisu. :roll: RTS pusta razlicite vrste emisija, vesti, serije, filmove, dokumentarni program, deciji itd. tako da oni stvarno nemaju opravdanja za silovanje repriza jer imaju mnogo veci izbor cime da popune programsku semu uz minimum ponavljanja.
Mozda sam malo ostar, ali me nervira kad ljudi ne pitaju mozak pre nego sto lupnu.

Poslednja izmena:
Da li neko zna koja je melodija (pesma) koriscena u seriji scrubs 1x23 (my hero) kada JD prica sa Cox-om? Muzika je prelepa, a ja nigde ne mogu da je pronadjem? Moze neko da mi pomogne? :)

Jedna je od ove tri, pa se snadji:

"Speed Racer" and "Underdog" theme songs, performed by Ted's Band (The Blanks)
"Fresh Feeling" by the Eels
"Joy and Pain" arrangement by Rob Base & DJ E-Z Rock

Kakva glupost :D
Voleo bih da vidim kako bi ti popunila programsku semu jedne takve televizije. Imala bi 8 sati premijera 300 dana u godini? :hahaha:
Prethodni post ti je sve objasnio :ok:
Pogledaj Discovery, History, Animal Planet svi oni vrte stare epizode raznih serijala u krug sa povremenim premijerama novih epizoda/emisija. Takve "zanrovski" specijalizovane televizije tako funkcionisu. :roll: RTS pusta razlicite vrste emisija, vesti, serije, filmove, dokumentarni program, deciji itd. tako da oni stvarno nemaju opravdanja za silovanje repriza jer imaju mnogo veci izbor cime da popune programsku semu uz minimum ponavljanja.
Mozda sam malo ostar, ali me nervira kad ljudi ne pitaju mozak pre nego sto lupnu.

O, pa važno da si ti pitao mozak pre no što si lupio. Prethodni post je o.k. ako voliš reprizine reprize reprizu, jer te reprizirane serije su se reprizirale dosad bar dvadeset puta ako ne i više, a na pr. "mrtav kao ja" se reprizira po ko zna koji put a nikako da prikažu i ostale snimljene epizode, koliko znam ta se serija više ni ne snima.

Obožavam Fox LIfe. Gledam ga već nekoliko godina i mogu reći da znam neke serije napamet. Stvarno se stalno ponavljaju, ali ne smeta mi. :) Po meni su najbolje: How I met your mother, Coupling, Yes dear, According to Jim... Au, ne smem više da nabrajam, treba mi ceo dan za to. :')

Konacno sam juce dobio ovaj fenomenalni kanal. Od serija najvise volim Malkolma, Vil i Grejs,, Ocajne domacice, Melisu i Dzoija,, Faith and Houp, a nije mi losa ni Svi gradonacelnikovi ljudi.

Back