fes
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
Da li gledate fox life???? Koja vam je omiljena serija??? Ja trenutno gledam monday, monday,stiklama do vrha (Lipstick Jungle) i da draga!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fox-life me je totalno razočarala kao "renomirana" svetska TV stanica. Prikazuju pet-šest serija po pet-šest godina, Bezveze, gori su od RTS-a kad su reprize u pitanju.
Fox-life me je totalno razočarala kao "renomirana" svetska TV stanica. Prikazuju pet-šest serija po pet-šest godina, Bezveze, gori su od RTS-a kad su reprize u pitanju.
Kakva glupost
Voleo bih da vidim kako bi ti popunila programsku semu jedne takve televizije. Imala bi 8 sati premijera 300 dana u godini?
Prethodni post ti je sve objasnio
Pogledaj Discovery, History, Animal Planet svi oni vrte stare epizode raznih serijala u krug sa povremenim premijerama novih epizoda/emisija. Takve "zanrovski" specijalizovane televizije tako funkcionisu.RTS pusta razlicite vrste emisija, vesti, serije, filmove, dokumentarni program, deciji itd. tako da oni stvarno nemaju opravdanja za silovanje repriza jer imaju mnogo veci izbor cime da popune programsku semu uz minimum ponavljanja.
Mozda sam malo ostar, ali me nervira kad ljudi ne pitaju mozak pre nego sto lupnu.
Da li gledate fox life???? Koja vam je omiljena serija??? Ja trenutno gledam monday, monday,stiklama do vrha (Lipstick Jungle) i da draga!