Fotošop

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Kad pogledate slike nekih poznatih ličnosti koje sami stavljaju na net i slike kad ih nespremne ulove paparazi čovek mora da primeti razliku. Neki naprosto ne liče sami na sebe.

Šta mislite o fotošopu?
Malo doterivanja ne smeta?
Laž i obmana?
Neka ljudi rade šta im drago.

Pu, prva! :malav:

U principu, neka radi ko šta voli. Ali mi je glupo kad gledam slike po Fejsbuku, to filteri, to veće oči, manji nosevi, peglane bore, ma svašta, da ne prepoznaš! Smešno mi je i tužno kad te ljude znam i srećem na ulici. Nekako ponižavajuće, zapravo. Ali opet, ko šta voli...

Gledam Sofiju Vergaru. Oko struka se primeti kako more tone samo u sebe. :(

Pa kad se tako lepa žena koja naprosto blista fotošopira šta da mislim. Šta.

1626125415224.png

Kad pogledate slike nekih poznatih ličnosti koje sami stavljaju na net i slike kad ih nespremne ulove paparazi čovek mora da primeti razliku. Neki naprosto ne liče sami na sebe.

Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
Pa, iako fotosop moze da ulepsa (dosta) nekoga, ipak sam za prikazivanje prirodnog izgleda.
Nema mi svrhe da se ljudi fotosopiraju jer zapravo ne izgledaju tako, samo stvaraju nepotrebnu iluziju.
Ali nek svako radi sta zeli, nemam nista protiv

Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
:rotf:
Sta ti imas sprocu fotosopa a :mmmm:
Ajde ziv ti ja ne uzimaj mi leba iz usta

Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
Ако је неко срећнији обмањујући себе тако што верује да је обмануо друге... Његова ствар.
Не видим поенту. Искључиш телефон, станеш пред огледало и суочиш се са истином. Чему оно?

Da je trebalo više para da odvoji za fotošop majstora? :think:

Nameće nam se savršenstvo kao cilj. Da budemo idealni, opeglani, besprekorni. Na oko.
Mogu da ti nameću ako si sklon tome, da svi razmišljaju isto, da ih ne interesuje ulepšavanje na taj način, ne bi ni bilo tog nametanja. Tako da ne nameće to niko, nameću ljudi sami sebi.

Kao da je bitno kako izgledaš na fb, ionako te sreću svaki dan.

Problem je što sada mase diktiraju, nisu nikada imali ovoliko uticaja kao danas. Svako može da se eksponira, da postane zvezda, ni ne treba neki kvalitet ili dostignuće, dovoljno je da bude luđi od najluđeg.

Mene jako zabavlja profil Lidije Vukičević na Ig,ne znam da li više njen fotoshop koji kao da sam ja radila,a ne znam ni sa slikam kako treba ili oni koji joj pišu kako je krasotica kao da su bez očiju pa ne vide iskrivljene stubove i pozadine oko nje.
Glupo mi je to ali neka se zavarava ko želi i kome je to potrebno.

Back