Kosta2
Legenda
- Poruka
- 65.144
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je trebalo više para da odvoji za fotošop majstora?Pa kad se tako lepa žena koja naprosto blista fotošopira šta da mislim. Šta.
Pa, iako fotosop moze da ulepsa (dosta) nekoga, ipak sam za prikazivanje prirodnog izgleda.Kad pogledate slike nekih poznatih ličnosti koje sami stavljaju na net i slike kad ih nespremne ulove paparazi čovek mora da primeti razliku. Neki naprosto ne liče sami na sebe.
Šta mislite o fotošopu?
Malo doterivanja ne smeta?
Laž i obmana?
Neka ljudi rade šta im drago.
Laž i obmana.Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
Kako ti je?Laž i obmana.
Dobro ..Što ?Kako ti je?
Sezame... otvori seDobro ..Što ?
Ovaj sezam se teško otvara ..(Hasan seckati...)Sezame... otvori se
Kad pogledate slike nekih poznatih ličnosti koje sami stavljaju na net i slike kad ih nespremne ulove paparazi čovek mora da primeti razliku. Neki naprosto ne liče sami na sebe.
Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
Ако је неко срећнији обмањујући себе тако што верује да је обмануо друге... Његова ствар.Kad pogledate slike nekih poznatih ličnosti koje sami stavljaju na net i slike kad ih nespremne ulove paparazi čovek mora da primeti razliku. Neki naprosto ne liče sami na sebe.
Šta mislite o fotošopu?
Laž i obmana?
Mogu da ti nameću ako si sklon tome, da svi razmišljaju isto, da ih ne interesuje ulepšavanje na taj način, ne bi ni bilo tog nametanja. Tako da ne nameće to niko, nameću ljudi sami sebi.Da je trebalo više para da odvoji za fotošop majstora?
Nameće nam se savršenstvo kao cilj. Da budemo idealni, opeglani, besprekorni. Na oko.
Само си нормалнаOpet sam ozbiljna i stroga.![]()
Uvijek mi je smiješno kad žena želi biti djevojčica. Ne mogu ja biti godina moje kćerke niti želim.Мени је на граници смешног и тужног, зависи од мог расположења шта је више у том тренутку.
Бити трагикомично је заправо најгоре.Мени је на граници смешног и тужног, зависи од мог расположења шта је више у том тренутку.
Sta ti imas sprocu fotosopa a
Ajde ziv ti ja ne uzimaj mi leba iz usta