Fotoshop (photoshop) ideje

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
Ne znam da li ovakva tema postoji i ne znam da li na pravom mestu postsvljam, zamolio bih moderatorce da ukoliko je drugacijje premeste je :) zavaljujem svima :).

Potrebni su slike za photoshop, ideje -ne tutorijali. Ideje.
Postavljajte slike koje se lako mogu uklopiti npr sa mojom slikom, ili obrasce npr konjanika sredjeno lica za photoshop.
Npr, kuce, mesta, sve idealno ko da sam zapravo tamo da deluje takve slike.
i jos me zanima a ne mogu da nadjem na netu, dobar tutorijal za crno bele efekte tj sliku, da li se moze uraditi crno bela slika kao da je profesionalno uredjena da je je radio profesionalac? ne ovako samo da se boja izgubi vec i nijanse bele i crne

Imas milion plugin-ova za PS, pokusaj recimo da skines tutorijale koji se zovu Photo Shop top Secrets ( mislim da su 5 dvd-ova u pitanju ). Tu imas sve zivo da naucis uz pomoc filma koji prati odredjen tutorijal. A B/W slike isto tako, sve uz pomoc tutorijala, mada Sepia fotografije su najbolje.

Ne trebaju mi tutorijali, jer znam kako osnovno sta mi treba u fotoshopu.
Ali crno bele slike onako kao kad odete da se slikate za licnu kartu pa vidite negde na stolu, zidu te crno bele slike.
Ili,
Ortak mi je pre mnogo godina pokazivao posto je on profesionalni fotograf te slike crno bele, da li je u pitanju cisto kadar kako se uslika ili ima tu i jos nesto?
i slike mi trebaju za fotomontazu idealne slike.

Ideje za fotoshop? Npr, koristim draw realistic action akciju, i posle taj crtez sacuvam i okacim na zid kao da neki covek se vidi da crta grafit mene.
Ili burn action i stavim sliku tu u neku drugu sliku koju nadjem na netu tj u kamin tako da izgleda kao da gorim sa drvima u kaminu.

Ili ne mora biti sa akcijama za fotosop, ideje za fotosop,

Fotosop ima actions, texture, frames, effects, e sada akcije znam sta su to je ono sto ako ima jako puno rada to se snimi...
Texture su pozadine za pozadinu od slike npr ako je slika cigareta tekstura mora biti dim ili pepeo ili crna.
Frame su okviri za slike?

E sada, kako da trazim na googlu pozadine bas za photosop znaci samo da stavim svoju sliku i gotovo?

kada odete u neku radnju pa ima kao slika vasa u novinama urade, ili tako neki izrade
Kada odes na komandu Edit,tamo je komanda Contrast-a,pomeri klizace na 0 i dobices izuzetnu crno belu sliku,sacuvas je gde hoces i postavis gde hoces.Proveri opet da li je u Edit-u ta komanda,jer nisam odavno radio sa Photo Shopom.Koristim Ippicy,online,besplatno,a moze mnogo dobrih stvari da se uradi na tom programu.U stvari,svi ti programi nisu losi,samo treba peispitati sve komande,sta mogu uraditi.Koristio sam i ACDSee,on je dosta komplikovaniji sada.Starije verzije su bile bolje,za mene naravno.Ima ljudi koji to koriste profesionalno.

Poslednja izmena:

Back