Fotografisite se jeftino i napravite fotografije koje ćete čuvati zauvek

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 101948

Početnik
Poruka
14
Napravite profi fotografije koje cete cuvati ceo zivot. Zabelezite svoju lepotu na fotografijama sa profesionalnim diplomiranim fotografom, jako povoljno. Mozete biti fotografisani u studiju u opustenoj atmosferi ili bilo gde drugde, za vaš fejsbuk ili nešto ozbiljnije, na vama je da odlučite kakve fotografije zelite.
Vise informacija na mejl ili pp, saljem link sa portfoliom.
pozdrav

Napravite profi fotografije koje cete cuvati ceo zivot. Zabelezite svoju lepotu na fotografijama sa profesionalnim diplomiranim fotografom, jako povoljno. Mozete biti fotografisani u studiju u opustenoj atmosferi ili bilo gde drugde, za vaš fejsbuk ili nešto ozbiljnije, na vama je da odlučite kakve fotografije zelite.
pozdrav

Где си бре до сада:lol:

Сваке године, по једну поруку, ти написа,..баш интересантно:zcepanje:

.

pozdrav

Okej, želeo bih da imam svoj buk. Smatram da sam prava osoba za to. Ono manekenski sam tip, a imam i personaliti ako me razumeš. Krećem se u društvu i to.

Kao što kažem, želeo bih da imam buk, jer smatram da ako neko to zaslužuje, onda sam to ja. Ali voleo bih, takav kakav sam, da mi to odradi neko kreativan i informisan, neko ko prati trendove.
A kako da se predam u ruke nekom ko ne zna ni kako internet forumi fukcionišu pa stavlja oglas na podforum za diskusije?

a jel ti mama rekla da si za manekena? :)))))
da si ti ziv i zdrav, kad bi znao na koliko sam foruma ostavila reklamu..vise ni sama ne znam...a ocigledno je da sam dobila publiku,hahahha,sjajno...pa,da,vidis,ja nisam neko ko ima previse vremena za ovakva dokucavanja, i iskreno ti zavidim...ja na forume zaista ne idem.ali sam stoprocentno sigurna da sam na internetu mnooogo duze od tebe i da sam pravila sajtove kad ti nisi znao ni sta je kompjuter. a najgore mi je to sto si verovatno neki klinac koji je vec truo do srzi, mnogo si jak stvarno :)))) aj cao

I eto, ti bi se sad svađala.
A kako da angažujem nekog za buk il štagod već, kada taj moj kreativni umetnik ne samo da neće da se potrudi da me privuče sebi nego me ispsova na sva usta umesto da se ponaša kao da je mušterija uvek u pravu?
Pa ja bre treba da mislim da sam zvezda dok sam na setu. Da sam centar sveta, da blistam.
A ne da me vako tretira ko gonič robova.

I još uz to nema pojma da ne može da se reklamira na mestu koje nije predviđeno za to, a kao radila sajtove. Budibogsnama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back