Fotografije

zato ih ja saljem u razlicite oblake. msm, nije to najbezbednije, ali im stavim pass pre nego sto uradim backup. ali koja je verovatnoca da mi se polomi cd, padne sistem i neko mi istovremeno hakuje oblak. tesko sma prihvatila oblake, ali sta da radim, sve je vise stvari za cuvanje, vise stete ako se izgubi, a sve manje prostora. isto tako cuvam i muziku, jer nekada jednostavno necu da budem na netu, a ocu muziku, onda knjige, ma svasta ja cuvam. ali uglavnom u oblake saljem bezazlene stvarcice. :lol:

- - - - - - - - - -

uzmi prenosivi HD :)
USB od 16GB kosta nekih 1.200 din a za 5.000 imas prenosivi HD od pola terabajta a za 7 i od terabajta :)

i crkne hd...:mrgreen:

ja ne volim oblake jer ne volim da moje stvari ostavljam drugima na cuvanje..i sta ako sutra jednostavno zatvore oblak?
ostajes bez toga ako prethodno nisi bekaopvala ili ces biti u jos goroj situaciji..neces znati gde ces sa svim tim stvarima.

prenosivi HD je mama :D

- - - - - - - - - -

popravi se :)

ja stavljam na vise mesta. koristim i mega i copy i googl i ruski oblak. plus cd, plus komp.

jeste popravi se i opet odose slatke parice. :zcepanje: sto si ti tabe jedan trosadzija, gore nego zene. :lol:

- - - - - - - - - -

msm, ti si zaradio..al ja opet volim da stedim sto zaradim.

- - - - - - - - - -

lepo stavis pass pre nego sto posaljes u oblak i cao. ok, ja ne stavljam poverljive stvari tamo ali muziku, razne knjige i bezazlene slike (koje i zauzimaju najvise prostora) bas me briga.

ma ok je to..nisam uopste troskadzija nego sam racionalan :)
ali retko se te stvari kvare ako uzmes kvalitetnije..da kucnem u drvo meni moj stari HD od 350 GB traje vec 5 godina..doduse uzeo sam neki sa dodatnim ojacanjima od udarca i slicno za svaki slucaj.

a ovo..drzis svoje stvari na tudjem serveru.. evo ti problem koji je skoro izbio sa rapidshareom najpoznatijim serverom za razmenu podataka..samo su ga ugasili i prc..ljudi su ostali bez gomile podataka.

dalje..da bi pristupila podacima treba ti i net.. da sad ne pricamo scenarije koji ti se mogu desiti a da nemas pristup netu.

ma ok je to..nisam uopste troskadzija nego sam racionalan :)
ali retko se te stvari kvare ako uzmes kvalitetnije..da kucnem u drvo meni moj stari HD od 350 GB traje vec 5 godina..doduse uzeo sam neki sa dodatnim ojacanjima od udarca i slicno za svaki slucaj.

a ovo..drzis svoje stvari na tudjem serveru.. evo ti problem koji je skoro izbio sa rapidshareom najpoznatijim serverom za razmenu podataka..samo su ga ugasili i prc..ljudi su ostali bez gomile podataka.

dalje..da bi pristupila podacima treba ti i net.. da sad ne pricamo scenarije koji ti se mogu desiti a da nemas pristupa netu.

ja sve to cuvam i na cdovima, sto znaci da mogu i bez neta da pristupim. na vise mesta cuvam iste stvari, bas zato da ako nesto ode imam na drugom mestu. to isto imam i na kompu, vecinom...sva muzika mi ja na kompu i to nisu podaci koji mi trebaju svakodnevno radi skidanja, nego nesto moje za zabavu. ozbiljne stvari ipak stoje samo privatno.

rapidshare su najavili gasenje unapred, ali oni su pukli zbog zabrane piraterije.

ok svako radi kako njemu odgovara. meni je sad ovako ok. tebi sa externim hd.

Imaš simpatične teme ..
Da čuvam slike i još ih radim, što su 99% ljudi davno prestali da rade.
Napune komp. padne sistem i caooooo
E da, volim da gledam slike kad smo se ludo zabavljali, drustvo, posle toga noje zabavljanje s mojim mužem, naša zajednička putovanja.
Neke slike su uramljene i vise na zidu, imam ih dosta :) , ... ostatak složeno po albumima, ali nikako onim što nam daju u radnjama besplatno uz fotke.

I meni je bezveze držati slike na kompu .

Volim konkretno da držim u rukama i da razgledam :) mogu da ih razgledam gde god da hotju u basti ili na terasi ili ih poneti kod drugarice ili ili .

:)

Da li volite da ih razgledate ili tu zanimaciju čuvate za stare dane ?

Šta izaziva u vama to gledanje starih fotki ?

I najzad da li ih čuvate u kutijama ili hronološki u albumima i da li pišete ispod datume dešavanja i učesnike ?

I koji period života najradije volite da razgledate ?

Obozavam. Svi albumi moji i sestrini su nam kod roditelja, i najvise volim da gledamo zajedno...umiremo od smeha. Boze koje su to frizure, pa sminka, mindjuse... ne znam sto mi niko nije rekao umi se bre dete..volim mamine i tatine slike iz mladosti..sto puta mogu da gledam i sve sam teglila sa sobom za vreme bombardovanja. Kolega izbeglica, kada sam ga pitala sta mu je najzalije sta je ostavio tamo, rece samo slike.. Ovo sada, islikam, prebacim, pogledam tada i nikada vise...

Da li volite da ih razgledate ili tu zanimaciju čuvate za stare dane ?

Šta izaziva u vama to gledanje starih fotki ?

I najzad da li ih čuvate u kutijama ili hronološki u albumima i da li pišete ispod datume dešavanja i učesnike ?

I koji period života najradije volite da razgledate ?

Partizanske su mi nekako najdraze, uvek se neka zanimljiva prica razvije.

Back