FOTOGRAFIJE

mrzim fotke i fotkanje. ove na kompu i nekako podnosim, ali fotke iz albuma tiha jeza. uvek su me podsecale na klovna penivajza. al' i kao dete sam mrzela fotke i da me fotkaju, pre nego sto sma procitala "to". :think:

Dobila sam pre šest godina od svojih za rođendan digitalni fotoaparat, sada jeste osrednji ili čak i loš, ali pošto se ne bavim fotografijom već mi treba da "opalim" kad se okupljam s nekim ili putujem, dobar mi je. :ok:

Slike čuvam u kompu, znači, to su slike od 2005. naovamo, starije su mi mahom po albumima (opipljivim). Ove u kompu su mi sređene po događajima, putovanjima i slično, i jako volim da ih gledam. :heart: Imam i jedan folder sa slikama sebe, i zanimljivo mi je i to da gledam, koliko sam se uozbiljila u faci za proteklih 6 godina, a da ne pričam o različitim bojama kose. :mrgreen: Kad budem imala para za externi hard, prebaciću ih, al nekako mi uvek nešto preče.
A da ne pričam da svaki put kad ozbiljnije zatrokira komp srce me preseče, umrla bih da ih izgubim.

Izrađujem povremeno, jednom u godinu-dve, po desetak slika prijatelja koje kačim na plutenu tablu. :heart:

jao da kad se setim film od 16 snimaka
pa kao nešto raspoređujemo
a klikćemo na neviđeno
ne pridajem veliki značaj fotografijama
više mi je to zanimacija
i nemam neke velike albume ni digitalne ni analogne

Back