Fotografije venčanja

gost 442494

Iskusan
Poruka
6.141
(vašeg)

kakve vam se fotografije sviđaju, da li vam je uopšte važno kakve su ili može bilo kakve generičke koje nudi fotograf lokalne foto radnje? ili se vodite time da vam je to prilika da romantizujete svoj život na jedan dan i želite konceptualne fotografije?
da imate savršene uslove, poznajete fotografa, učestvujete u obradi, ne košta vas ništa, kakve biste fotke želeli?

ako ste se venčali, sviđaju li vam se vaše fotografije, da li biste ih ponovo radili?

meni su se jako dopale ove (na stranu što je mladoženji zaklonjeno lice, iz razloga privatnosti). dovoljno su mladalačke i poletne, ali i dovoljno umetničke da nose neku setu u sebi (što venčanja uvek nose, meni makar)

0871295f3e5c2241284782a8628a0454-edit-150333625953102.png

2c07399f6eb58c758f88d52003e9904d-edit-150367808105180.png

51d152632e4ab6ba204d6df8583807ab-edit-150195484490623.png

Letnjekiše i Lorelajn predivne su mi ove slike. Volim vidjeti ovakve fotografije mladenaca iz prirode, tipa šume, planine, pokraj obala mora, rijeke, jezera… Prirodni ambijent baš daje romantičan ugođaj.

Mladencima koji žive u sjevernim krajevima nekada se posreći pa za vrijeme njihovog slikanja na nebu bude polarna svjetlost, Aurora borealis. Takve slike izgledaju vrlo efektno. Evo i nekoliko primjera:
North-Shore-wedding-photo-sized.jpg

AuroraBorealiselopementunderthenorthernlightsinAltaNorway-photographerTSFotoDesign-3.jpg

ca92afa67b31793065096610a55fcf3a.jpg

meni se ne sviđa taj koncept 'par slika za uspomenu'. nešto mi to suvo.

e, da, mislim da je lepo i da se slikaju gosti i neki njihovi momenti, kad ne obraćaju pažnju. venčanje je svi ☺️
Ni nemi se ne sviđa taj koncept "par slika za uspomenu". Pa bar se danas u doba digitalne fotografije može napraviti "tona" slika za male novce. Razumijem da su u prošlosti ljudi imali nekoliko slika sa vjenčanja jer su slike bile osjetno skuplje u vrijeme analognih fotoaparata sa filmom ili sa, u još daljoj prošlosti, fotografskom pločom no danas imamo na raspolaganju sve blagodati tehnologije i šteta je ne iskoristiti ih.

Definitivno se slažem da treba slikati i goste, ipak i oni svojim prisutstvom doprinose atmosferi na vjenčanju.

koi tje ikome huras slike
zivi zivot a ne slike

totalno retardiran trend jurenja originalnosti
a nista originalno u moru idiotskih nepotrebnih jurenja dobre slike
u tome nema nista romanticno niti nadahnjujuce i vrlo cesto ni lepo
vrlo prizemno poimanje estetike i silovanje sustine sa nekakvom formom
promasena poenta u svakom slucaju
ako je uopste ima u tome

ospite

Ovo je nekakvo gotičko vjenčanje? Lijepe su mi haljine, ali da se ženim ne bih nikako da mi buduća supruga bude u crnoj vjenčanici. Kod mene jedino duga bijela vjenčanica dolazi u obzir, što se toga tiče baš sam tradicionalist. Ove u crnim vjenčanicama mi izgledaju ko Drakuline mladenke, samo im još očnjaci fale.:lol:
ajde aurora, ali sneg...
nešto u atmosferi koja nastaje odbijanjem svetla od sneg mi je magično. možda čak i lepše od letnjih slika
Iako mrzim hladnoću potpuno se slažem da snijeg daje posebnu magičnost vjenčanim fotografijama.

Evo još neke slike koje mi se sviđaju:
07c287c65f5cab26d4707e6599fd19e1.jpg

look-no-further-for-paradise-than-this-amazing-wedding-at-the-amari-phuket-40-600x400.jpg

koi tje ikome huras slike
zivi zivot a ne slike

totalno retardiran trend jurenja originalnosti
a nista originalno u moru idiotskih nepotrebnih jurenja dobre slike
u tome nema nista romanticno niti nadahnjujuce i vrlo cesto ni lepo
vrlo prizemno poimanje estetike i silovanje sustine sa nekakvom formom
promasena poenta u svakom slucaju
ako je uopste ima u tome

ospite
Чист пресеринг, да простите. И за годину, двије, развод и судска забрана приласка на ...

Back