Fotografije - Australia

kangaroohw1.jpg

oni se ipak nekako naj vise spominju. Simpa su, imala sam priliku da ih hranim i pomazim

koalicayq4.jpg

Koale su preslatke, posto u Sidneju kao i na celoj teritoriji NSW po zakonu je zabranjeno njihovo doticanje, ja sam otputovala do Queenslanda, otisla u Tropical Zoo, Cairns, platila 15 USD i drzala jednu u rukama i tako ispunila svoj visegodisnji san...

dukicv9.jpg

Queensland - plaze

nudeycl5.jpg

Nudey beach, fantasticni koralni pesak mnooogo lepih ribica svuda, ovo je raj za snorkeling

fitzeroyqb6.jpg

Fitzroy Island - pusto ostrvo, samo tropska suma i prelepa plaza

greenislandya1.jpg

Green island - ima krokodila, kao i onih velikih kornjaca, nesto savrseno tropsko

palmcoveyh9.jpg

Palm Cove - svaki raj ima svojih opasnosti... tek toliko da shvatimo da nista nije savrseno

Northern Territory, AUSTRALIA

uluruairdt9.jpg

pogled iz vazduha na Sipson pustinju (sreća pa je bilo vedro)

uluruair2ho5.jpg

isto samo zoom :cool:

ayersrockke0.jpg

Ayers Rock, naj manji aerodrom koji sam ikad videla... pustahija je to.
I tek tada mi je bilo jasno ustvari gde sam. :oops:

ulurudingoco3.jpg

na znam zasto nigde ne spominju odvratne otrovne zmije ili mrave čiji ujed mnoogo duugo boli, osetila na svojoj koži. A tog čika dinga nisam ni videla.. :cry:

uluruhotelxt6.jpg

Desert Gardens 4*, razumem da je kap vode u pustinji zlata vredna ali ta skupoća je nenormalna.. 2 noći u ovom prosečnom hotelu može se uporediti s petnaestodnevnim aranžmanom u Grčkoj...

sampanjvp2.jpg

nije baš da smo se stiskali... ovo nije bilo loše, a imaju i lep bazen mora se priznati

ulurumuzejvq8.jpg

Uluru, pogled iz aboridžinskog muzeja

uluruno1kv8.jpg

Uluru u punom sjaju (inače je istina da srena menja boje nekoliko puta dnevno i stvarno je neverovatno)

tabliceas5.jpg

kiša koja ovde pada je uglavnom crvene boje, a ovo su posledice..

ulurupesakbk0.jpg

evo malo peska izbliza, ovo crvenilo fascinira, naravno da sam malo ponela kući :lol:

aboriginao6.jpg

ovo je dečak abiridžin, sladaaak

uluruair3uw8.jpg

prilikom odlaska ovakav je pogled, odozgo

dosta vam je ;)

Back