Fotografija za fejsbuk u kupaćem na plaži, ili u vešu u kući. Što je više ljudski?

Recimo, neka što je stavila sliku u kupaćem ne bi nikada stavila sliku u vešu, i tvrdi za ovu što se slikala u sobi u vešu koji otkriva manje nego njen kupaći da je laka, prosta, vulgarna, lažljiva.

Ja mislim da je ova što se slikala u vešu iskrenija, jer ne pravi se da joj nije ni stalo da se pokaže obnažena time što bi stavila sliku sa plaže pod izgovorom da je to učinila što oće da svi znaju kako ona voli more i pijesak, a ne da bi je gledali kakve čari ima.

A koja je iskrenija, ta je i teža za dobiti, jer ta sigurno više zahtijeva od ove neiskrene Zahtijeva bar iskrenost više od nje, a to znači i pristojnost, jer je lagati nepristojno.

Koje je vaše mišljenje?

i ju, ovo je trebalo da ode na filozofiju
..
koja je više iskrenija ova što se skinula u donji veš, ili ova dvolična u kupaćem :lol:
..
nije mi to ništa bitno, bitna mi je duša :zaljubljena:
...
ja gledam koja je duševnija, verovali ili ne, može svašta da se vidi kad se čovek malo udubi u te slike na fejsu :lol:

Recimo, neka što je stavila sliku u kupaćem ne bi nikada stavila sliku u vešu, i tvrdi za ovu što se slikala u sobi u vešu koji otkriva manje nego njen kupaći da je laka, prosta, vulgarna, lažljiva.

Ja mislim da je ova što se slikala u vešu iskrenija, jer ne pravi se da joj nije ni stalo da se pokaže obnažena time što bi stavila sliku sa plaže pod izgovorom da je to učinila što oće da svi znaju kako ona voli more i pijesak, a ne da bi je gledali kakve čari ima.

A koja je iskrenija, ta je i teža za dobiti, jer ta sigurno više zahtijeva od ove neiskrene Zahtijeva bar iskrenost više od nje, a to znači i pristojnost, jer je lagati nepristojno.

Koje je vaše mišljenje?

Ako je mlada devojka shto da ne ali sam ja primijetila da zhene sredjnih godina udate pa i razvedene koje imaju teen djecu svoj celulit i stomak + sise koje vise stavljaju na fejs e TU vetj dodje da povratim .....

Koje je vaše mišljenje?
što bi jedno bilo više ljudski od drugog...?
ljudska su oba, osim što se ljudski pogled češće sreće sa kupaćem na plaži pa ima veću toleranciju na to i to mu je normalnije od gaća
ali za nas muškarce svakako su poželjnije fotke u gaćama u kući, što izaziva veći priliv jelda hormona :per:
uostalom svi šetamo u gaćama po kući

ja ne znam šta je problem slika u gaćama? pa takav ideš pred hiljadu ljudi na plaži iiiiiii?
odvratno mi je kad neko svaki dan gura takve slike u prvi plan
pa jel neko reko da je problem? to radi svaka sa foruma i chata i fejsbuka i skajpa... samo ako joj se svidis. Ali problem je sto oce da kupacim prikriju golotinju koja je jednaka kao kod gaca, sto je jedna psihopatologija i nemoral, pokusaj obmane, hiponoze... i izraz povrsnosti duse. OSIM ako zena oce da se na fejsbuku pohvali kako se na javnoj plazi kupa bez gornjeg dijela, ili nosi provokativni kupaci, onaj sa onim supljinama gdje viri... ono sto treba. A ima i koje plate kupaci original Lisca ili ne znam po preko 100 E, i te neka se i pohvale da su spalile brdo para za koje su mogle da pojedu u Valjevu 300 bureka (ako je burek i dalje 1/3 E) da bi izgledale lijepo, sto ja opravdavam i podrzavam, samo, ako je ista zena spremna i da udijeli nesto prosjacima...

Back