Фотографија деценије?

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
~ АУТОРСКА ТЕМА ~

На крају смо друге деценије двадесет првог века.
Поставите по вашем избору фотографију - једну из Србије и једну из света - која је направљена на неком од политичких догађаја из ове деценије на измаку.

Мој избор је:

Протест 1 od 5 miliona, 29. децембар 2018. Београд, Србија.

1571125284300.png

1571125220600.png

Мајка убијеног Давида Драгичевића, Сузана Радовановић, пред хапшење са фотографијом свог сина стоји на градском тргу пред кордоном тешко наоружаних полицајаца и понавља како тражи истину о смрти свог сина.
25. Децембар 2018, Бањалука, Босна и Херцеговина.

Е има једна добра,удахни добро комшо да се не загрцнеш!Пази сада ово,зажмири,отвори очи!
x-Dan-Republike-Srpske-(18).jpg
Аууу страшно сам се загрцнуо ја који сам уживо гледао параде ЈНА, па гледао како тенкови иду аутупутем за Вуковар, па како брадоње пуцају из пушкомитраљеза, па како нас бомбардује B52 и да не набрајам.
А иначе то није политички догађај што си ставио.

Komšija bi da uvali svoje dve propagandne kampanje (...)
Па ако тако мислиш постави ти рецимо твог Вољеног *******ог на сендвичарском скупу, и / или Додига са његовим Босанцима под шатором како пева док се окреће во у предизборној кампањи, па да буде антипропаганда.

Poslednja izmena:
Аууу страшно сам се загрцнуо ја који сам уживо гледао параде ЈНА, па гледао како тенкови иду аутупутем за Вуковар, па како брадоње пуцају из пушкомитраљеза, па како нас бомбардује B52 и да не набрајам.
А иначе то није политички догађај што си ставио.
Како није прослава 9 јануара као празника?Највиши политички догађај...

Па ако тако мислиш постави ти рецимо твог Вољеног *******ог на сендвичарском скупу, и / или Додига са његовим Босанцима под шатором како пева док се окреће во у предизборној кампањи, па да буде антипропаганда.

Ja ne radim za njih, niti vidim išta inspirativno u nekoj propagandi za njih .

Није ни то возило за разбијање демонстрација политички догађај per se.

Ali Komšija njega su napravili Srbi iz RSrpske ... a ti sudeći po tvojim postovima o Davoru D mnogo voliš te ljude i brineš se za njihova prava

Trebala bi suza u oku da ti zasvetluca od sreće i ponosa.

Back