FOTO Studenti "preuzeli" heštegove SNS: Uz njih snimci policijske brutalnosti i primeri korupcije

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.293
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...licijske-brutalnosti-i-primeri-korupcije.html

Studenti u blokadi, sa profila "Blokada Politehnika", objavili su sadržaj koji je, kako navode, objavljen na Viber grupi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Subotici.

U objavljenoj prepisci, članovima SNS-a date su instrukcije da se ne predstavljaju kao članovi vladajuće stranke već kao "građani kojima smetaju blokade" i "narod kome je dosta terora".

Takođe, članstvu SNS u Subotici poručeno je da uz poruke i snimke koje će praviti na današnjem okupljanju obavezno stave sledeće poruke: "Ne damo Srbiju! Samo hoću mir! Hoću da radim! Želim da se krećem slobodno! Hoću da učim! Hoću moju Srbiju nazad! Protiv sam blokada! Hoću normalan život!"

"Treba da bude na hiljade naših videa i slika sa ovim porukama na mrežama. Svi na društvenim mrežama da koriste sledeće heštegove (na ćirilici ili latinici): #SrbijaProtivBlokada #GrađaniProtivBlokada #ProtivBlokada", navodi se u prepisci koju su preneli studenti.
Međutim, studenti i građani "preuzeli" su ove heštegove i poruke.

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...licijske-brutalnosti-i-primeri-korupcije.html

Studenti u blokadi, sa profila "Blokada Politehnika", objavili su sadržaj koji je, kako navode, objavljen na Viber grupi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Subotici.

U objavljenoj prepisci, članovima SNS-a date su instrukcije da se ne predstavljaju kao članovi vladajuće stranke već kao "građani kojima smetaju blokade" i "narod kome je dosta terora".

Takođe, članstvu SNS u Subotici poručeno je da uz poruke i snimke koje će praviti na današnjem okupljanju obavezno stave sledeće poruke: "Ne damo Srbiju! Samo hoću mir! Hoću da radim! Želim da se krećem slobodno! Hoću da učim! Hoću moju Srbiju nazad! Protiv sam blokada! Hoću normalan život!"

"Treba da bude na hiljade naših videa i slika sa ovim porukama na mrežama. Svi na društvenim mrežama da koriste sledeće heštegove (na ćirilici ili latinici): #SrbijaProtivBlokada #GrađaniProtivBlokada #ProtivBlokada", navodi se u prepisci koju su preneli studenti.
A kao nema onih koji nisu članovi SNS a kojima smeta ovaj cirkus koji prave studenti i ostali teroristi ?

malo me cudi da je policija tolko brutalna.............bilo bi normalno da se pridruzi "studentima" i "narodu".............onako kako je to i predvideo gazda u Londonu.
Medjutim, preracuno se, OVO OVDE JE SRBIJA i tu kalkulacije tipa Majdan otpadaju.

malo me cudi da je policija tolko brutalna.............bilo bi normalno da se pridruzi "studentima" i "narodu".............onako kako je to i predvideo gazda u Londonu.
Medjutim, preracuno se, OVO OVDE JE SRBIJA i tu kalkulacije tipa Majdan otpadaju.
zna se ko ima savetnika u londonu

1755767646439.png

zna se ko ima savetnika u londonu

Pogledajte prilog 1773164
Budi siguran da ce se i Putin ovako pozdraviti sa Zelenskim.
To je diplomatija, neprijatelja moras postovati ................A STA MU JE VULE POSLE OVOG SMESTIO, SVETI BOG ZNA................naprimer, Tramp je konstatovao da mu je , dok je "disciplinirao" Vucica na sastanku, nestala olovka...........a ovom Bleru sigurno su nestale pertle sa cipela.
Vule ide na te sastanke da se zayebava a ne da se pokloni sluzbenicima hegemona......................Moze mu se.

Budi siguran da ce se i Putin ovako pozdraviti sa Zelenskim.
To je diplomatija, neprijatelja moras postovati
jel de?
dobro

evo jos jedan krvnik nas i neprijatelj - kojeg su tvoji ktitori zvali na miting sns i predstavljen je tamo do strane vucica kao VELIKI PRIJATELJ!
nato nemacko kopile sreder

1755769697089.png

dakle nije rec samo o kurtoaziji jel de... vec o privatnom pozivu, velikom ''prijateljstvu''

spremajte cekticu

Back