FOTO SOP FALSIFIKAT !

Mislim da je krajnje vreme,da se u sredstvima javnog informisanja,zabrani upotreba foto shop fotki.

To je postalo vec neukusno,da na stranicama dnevnih novina,a pogotovu tabloida,izlaze fotke pevacica,glumica vs...

koje ih prikazuju,potpuno u "drugom izdanju",i pri tom,"skinu" im,i po dvadesetak i vise godina.Evo pre par dana.

u podlistku lista "Blic", objavise sliku Urednice Zabavnog programa,TV Beograd,Olivere Kovacevic ! E ljudi moji,

"skinuse joj brat bratu,jedno dve banke godina.Na fotki,Olivera cura,od jedva dvaest leta.Isto to,uradise i sa

fotkom Nede Ukraden.Na slici,Neda mladja od svoje cerke.!?! Cemu te,kako onaj poznati film,ima naslov:

"Seks,lazi i prevare".!Koga ti listovi zele da prevare.? Pa svi znamo,koliko godina imaju sve poznate pevacice.

Ali ono sto je najinteresantnije,u tekstu za neku pevaljku,pise,da ovih dana proslavlja trideset godina,aktivnefotka

pevacke karijere,pa iznad teksta,njena foto sopirana fotka,gde izgleda,kao da je tek ovih dana,napunila

punoletstvo.Glupo je to i zaista nepotrebno.Na kraju,pa to spada u laz i prevaru.A za te kategorije,bogme se

i pred Zakonom odgovara. :dash::think::sad2:

Sibirski Tigar -- Dragi Kolega "Tigre Subirski. Ocigledno da se nismo razumeli.i ako o ovome sto sam pisao,imamo isto,ili slicno misljenje.

Meni Olivera Kovacevic,ne da smeta,nego naprotiv,imam o njoj vrlo pozitivno misljenje.Bas zbog toga sam i uzeo nju za primer,jer nisu trebali oni,

koji su pisali repotrazu o njoj,da se posluze tim glupim foto sopom,bas kada su pravili snimak,na kome je ona.To sto nisam uzeo kao primer,kako ti

rece,Raznjatovicku ili "lepu" Brenu,pa nisam,jer njih ne cenim.Kada vidim neku od tih pevaljki na foto sopu,to mi ne smeta,jer od njih,nista i ne

ocekujem pozitivno.Meni smeta,kada se neko ruga osobama,koje cenim,i o kojima imam najbolje misljenje.Eto,mislim da ce sada biti sve jasnije.!

Back