(FOTO) Ovo je četvorostruki ubica iz Jabukovca, a od slika sa njegovog profila ćete se NAJEŽITI

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.712
(FOTO) Ovo je četvorostruki ubica iz Jabukovca, a od slika sa njegovog profila ćete se NAJEŽITI

https://www.blic.rs/vesti/hronika/f...-od-slika-sa-njegovog-profila-cete-se/dhnssf1
-
https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...k-je-i-pucao-mestani-jabukovca-u-soku/9brnmzq
"UPERIO JE PIŠTOLJ, NATERAO GA DA VOZI U ŠUMU, ČAK JE I PUCAO" Meštani Jabukovca u šoku nakon hapšenja ubice, otkrili njegov zločin star VIŠE OD 10 GODINA

Dolijao bolesnik ali i dalje ne znamo ko je ubio pevacicu i rusio Savamalu pored toliko BG kamera hehe. Koje foliranje

Nesto cisto sumnjam.

Ubistvo je izvrseno hladnokrvno i veoma precizno, takoreci profesionalno, da bi neki zamlaceni momak koga ni u vojsku nisu hteli da prime, mogao to da izvrsi, a drzanje oruzja nije dokaz nicega.

Ima mnogo nejasnoca u istrazi - tipa da nije bilo caura na licu mesta, da nije bilo ni krvi na licu mesta, tako da je ovaj "iskaz" kao i "rasplet" pod velikim znakom pitanja.

Nisi pratio narocito pisanja bas iz Blica, ja jesam. Ima nelogicnosti.

Policija je takođe, prema nezvaničnim infomacijama, utvrdila da je su ubice sa sobom odnele sva dokumenta Dragane Jozeljić, jedne od žrtvi. Zbog čega su uzeli baš njena, a ne od ostalih članova porodice, još uvek nije najjasnije.

Kako saznajemo, pošto je Raja bio van kuće, a druge dve žene su i dalje spavale, Dragana je napadaču pokušala da pruži otpor sekirom, ali nije uspela da se odbrani.

Nakon toga , Rajina majka Dragica i sestričina Dragana ubijene su ispred trema.

Ubica je obema ispalio po dva metka u lice, a Rajina sestra Ljubinka ubijena je hicem u usta dok je stajala ispred stepeništa kuće.
Nakon svirepog ubistva, egzekutor je lica nastradalih žena pokrio krpama.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...rio-zrtve-pa-uradio-jednu-cudnu-stvar/xhxq1kn

I sad se ja pitam, kako je sve ovo moguce uraditi ako neko nije profesionalac? I sta ce mu ako je ubistvo zarad kradje kako se navodi, neciji pasos, i to samo od jedne osobe a imale su ga bar dve?

Da li su 2 zene spavale ili su bile na tremu? Ova koja je pruzala otpor, kako je moguce da je ubijena na isti nacin kao druga koja nije? Itd. itd...

Cak i da je on ubica (sto ne verujem bar po ovim nepoklapanjima), sigurno je da jedini motiv nije bio kradja bar ne ovako kako se predstavlja u novinama jer cemu dokumenta?
Pusti novine oni pišu kako im urednici kažu.

Zakonom je zabranjeno nositi vojne uniforme(lica koja nisu u vojsci) tako ni policijska.

Poslednja izmena:
Pusti novine oni pišu kako im urednici kažu.
Da, ali ipak postoje cinjenice u vezi ovoga i bez obzira na novine.

Previse je morbidno da bih ulazila u detalje, ali meni ovde nesto ne stima i mislim da ako ne ubicu a ono nalogodavca treba traziti na strani onog kome bi ostala ta imovina i da li je postojao testament, kao i kakav. Tacnije, ko bi imao koristi od smrti 4 staraca.

Da, ali ipak postoje cinjenice u vezi ovoga i bez obzira na novine.

Previse je morbidno da bih ulazila u detalje, ali meni ovde nesto ne stima i mislim da ako ne ubicu a ono nalogodavca treba traziti na strani onog kome bi ostala ta imovina i da li je postojao testament.

U svako slučaju se prvo istražuje motivi u smislu životnog osiguranja,imovine itd.

U svako slučaju se prvo istražuje motivi u smislu životnog osiguranja,imovine itd.
Da...i kome to ide u ruke posle ovoga. Ili mozda, kome je trebalo da ide u ruke? Mnogo je nepoznanica a slucaj skoro pa jedinstven s obzirom na nedavni dolazak i prisustvo dela porodice iz Nemacke.

Poslednja izmena:
Nisi pratio narocito pisanja bas iz Blica, ja jesam. Ima nelogicnosti.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/u...rio-zrtve-pa-uradio-jednu-cudnu-stvar/xhxq1kn

I sad se ja pitam, kako je sve ovo moguce uraditi ako neko nije profesionalac? I sta ce mu ako je ubistvo zarad kradje kako se navodi, neciji pasos, i to samo od jedne osobe a imale su ga bar dve?

Da li su 2 zene spavale ili su bile na tremu? Ova koja je pruzala otpor, kako je moguce da je ubijena na isti nacin kao druga koja nije? Itd. itd...
Ali priznao je zlocin.

Ne treba im nista vise od toga .

Back